Massatge infantil... perquè la pell és el primer llenguatge [Natàlia Molina]


 • dilluns, 4 desembre, 2017 - 18:00

  OPINIÓ | A l’Índia el massatge és un art mil·lenari que les mares passen de generació en generació a les seves filles. A Occident aquest art va arribar gràcies a Frederick Léboyer i de Vimala McClure, fundadora de l'Associació Internacional de Massatge Infantil (IAIM). A Espanya, el 1994 Mercè Simón funda l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI).

  El propòsit de l'Associació és promoure el tacte nodridor i la comunicació a través del massatge perquè els infants siguin estimats, valorats i respectats arreu del món a través dels seus pares i/o cuidadors.

  Entre els múltiples beneficis es troben:

  • Ajuda a madurar tots els sistemes del cos del nadó, que en néixer estan encara per desenvolupar.

  • Incrementa la connexió neuronal en el cervell.

  • Augmenta el nivell de relaxació i ajuda a conciliar i madurar el patró del son.

  EL BENEFICI més important és la immensa satisfacció que reben els pares en saber que estan construint un fort vincle de confiança i amor amb el seu nadó.

  Fer massatge a un nadó, a un infant, és una de les experiències més enriquidores i amoroses que els nostres fills ens regalen en aquest espai íntim de silenci on les mirades, els somriures, els gestos i els xerrotejos són l'única comunicació entre tots dos.

  “Connecta amb els teus fills des del cor.

  Toca'ls amb les teves mans, els teus ulls i el teu cor.

  Permet-los vincular-se amb el batec de la vida i del món”

  (Vimala McClure Tao de la Maternitat)

  --

  Natàlia Molina: educadora de massatge infantil (AEMI) i reflexologia infantil, professora de ioga per a infants i adolescents (SURIAKYRANAM), reflexòloga per l'Institut Internacional de Reflexologia (Mètode Original Ingham), tècnica metamòrfica, naturòpata, limfoterapeuta, quiromassatgista, flors de Bach, aromateràpia, mestra de reiki. Per a més informació sobre tallers i sessions personalitzades: 664 62 17 02.

  --

  + info:

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Natàlia Molina

  Educadora de massatge infantil (AEMI) i reflexologia infantil, professora de ioga per a infants i adolescents (SURIAKYRANAM), reflexòloga per l'Institut Internacional de Reflexologia (Mètode Original Ingham), tècnica metamòrfica, naturòpata, limfoterapeuta, quiromassatgista, flors de Bach, aromateràpia, mestra de reiki. Per a més informació sobre tallers i sessions personalitzades: 664 62 17 02.