L'històric Hostal del Fum ofereix un menú de grups per 27 euros


  • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

    dimecres, 9 desembre, 2015 - 18:45

    "El menú de l'àvia Maria i de l'avi Josep". Aquest el nom genèric del menú de grups que l'Hostal del Fum (carretera de Montcada, 19) ofereix aquestes festes. Es tracta d'un menú de cuina tradicional, variat i consistent, que està integrat pels següents plats:

    Entreteniment de benvinguda

    PRIMER PLAT

    Popurri Hostal del Fum (suplement de 4 euros)

    Aquest primer consisteix en un "pica-pica" indiviual on cada comensal té l'aperitiu presentat al seu plat

    (Bunyols de bacallà, anxoves amb escalivada, pernil amb pa amb tomàquet, niu de salmó amb salsa tàrtara i mini-amanida de gambetes amb reducció d´anxova).

    Canelons gratinats de marisc o de rostit de l'àvia

    Amanida de formatge de cabra amb panses i ametlles

    Amanida Mediterrània

    Amanida de tomàquet i formatge fresc amb olives d'Aragó

    Assortiment de croquetes (marisc, carn d'olla o ceps)

    Bunyols de bacallà

    Milfulls de patata emmascarada amb botifarra negra

    Espàrrecs de marge amb salsa romesco

    Torrada de pa amb tomàquet i escalivada amb anxoves

    Llaminadures de l'Hostal (suplement de 15 euros)

    (Escamarlans, llagostins, pernil ibèric amb pinya, salmó fumat amb salsa tàrtara)

    Delícies de salmó (suplement de 15 euros)

    Amanida de Carpacció de salmó, salmó fumat amb tàrtara i llagostins

    Amanida de favetes i llagostins amb pernil ibèric (suplement de 12 euros)

     

    SEGON PLAT

    Aquests preus inclouen: l'IVA, el primer plat, el segon plat, el pastís, vins, aigües i cafès. Per a grups petits el preu queda en 25 euros amb el cafè a part.

    Llaminera de porc amb poma i a l'oporto

    Fricandó de vedella amb bolets

    Confit d'ànec amb reducció d'oporto

    Lluç a la donostiarra (picant o no picant)

    Lluç rostit al forn, amb ceba i tomàquet

    Llobarro a la marinera

    Orada al forn

    Canelons gratinats de marisc o de carn

    Galtes de porc al forn amb patates i ceba

    Garró de porc rostit al forn

    Pastís calent d'escórpora amb salsa de crancs i llagostins

    Tàrtar de salmó (suplement de 4.40 euros)

    Entrecot de vedella ecològica Cafè de París (suplement de 9,90 euros)

    Bacallà gratinat amb allioli o samfaina (suplement de 4,40 euros)

    Suquet de lluç amb llagostins i cloïsses (suplement de 9,90 euros)

    Espatlla de xai al forn (suplement de 9,90 euros)

    Farcellets de llenguado amb llagostins amb crema de gambes (suplement de 15,30 euros)

    Medallons de cabrit rostits amb patata a l'estil de l'Hostal (suplement de 9,90 euros)

    (Aquests preus inclouen l'IVA, el primer, segon plat, el pastís, vins, aigües i cafès).

    Pastís

    Pastissos de l'Hostal del Fum (àmplia gama de pastíssos, tots fets a casa)

    Begudes incloses

    René Barbier blanc o negre

    Castellblanch Brut Nature (+3€) Opcional

    Aigües i cafès

    MENÚ INFANTIL

    Opció d'una escalopa de pollastre + patates rosses + croquetes, gelat i begudes: 15, 30 euros

    Més info:

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat