"La influència de les vibracions en nosaltres" [Espai Sacra]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 16 setembre, 2019 - 12:00

  OPINIÓ | a en l'antiguitat, s'utilitzaven tècniques vibracionals per a la sanació. Per exemple els budistes, amb els bols tibetans, els mantres i d'altres, aconseguien emetre un tipus de freqüència o vibració per equilibrar o transformar el seu estat mental.

  Masaru Emoto, autor japonès, va comprovar en un experiment amb recipients
d'aigua com, emetent-hi diferents missatges (veu, imatges, paraules, música...), l'estructura molecular de l'aigua es modificava i es produïen canvis segons el tipus de missatge emès.

  En el dia a dia ens envolten moltes classes de freqüències. Depenent del nostre estat emocional, connectarem amb un tipus de vibració o un altre, que alterarà el nostre organisme. La contaminació acústica, el trànsit o el so dels electrodomèstics són alguns dels sons i vibracions que influeixen negativament en nosaltres.

  Amb quines vibracions connectes normalment?, t'has parat a observar quines sensacions et generen?, ets conscient de com hi estàs exposat contínuament?

  Existeixen innumerables teràpies que utilitzen la vibració com a instrument de sanació, emetent freqüències concretes que generen canvis positius en l'organisme de la persona i aporten reequilibri emocional, mental i físic. A través d'un massatge de bols tibetans o de la música com a teràpia, podem accedir als efectes sanadors de les vibracions positives.

  En definitiva, la vibració, guiats per un professional, és una eina molt potent de sanació, un vehicle que ens condueix a millorar el nostre estat de salut, a través de les tècniques abans esmentades.

  Es tracta d'una experiència molt recomanable.

  JENNIFER TORRELLA

  Sonoterapeuta d'Espai Sacra

  --

  Més informació a la pàgina d'Espai Sacra i al Canal temàtic Estils&Vida.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat