La fotògrafa Mireia Comas entrevistada al programa El Submarí


 • Etiquetes: fotografia, nadons, Mireia Comas, àudio | Temps de lectura: 1 minut

  dilluns, 5 octubre, 2015 - 18:15

  Mireia Comas, de l'estudi Mireia Comas Fotografia, ha estat entrevistada aquest dilluns a la secció connecTerrassa del programa matinal de la ràdio municipal El Submarí.

  Durant l'entrevista, Mireia Comas explica com s'ha anat forjant la seva passió per la fotografia, i com, després d'haver-se consagrat uns anys a la fotografia documental i al fotoperiodisme, ha decidit finalment dedicar-se a un tipus d'especialitat molt diferent: la fotografia de nadons.

  La Mireia relata com ha viscut els importantíssims canvis tecnològics que ha patit la fotografia en els darrers anys i que han revolucionat la manera com l'ull del fotògraf veu el món darrera de la càmera. Parlant sobre aquest àmbit de la nova tecnologia fotogràfica (ordinadors, informàtica aplicada al tractament d'imatges, aparells digitals enfront dels analògics...), Comas apunta que, així com per a molts fotògrafs aquests nous recursos són un desavantatge, per a ella -i per a molts altres fotògrafs- la tecnologia digital aplicada a la fotografia és una font d'immenses possibilitats artístiques i creatives.

  La Mireia descriu també la dificultat de treballar en l'àmbit de la fotografia de nou nats, un tipus de fotografia amb la qual, explica, no tothom s'hi sent a gust ni té la capacitat ni la paciència per fer-la. Per aquest motiu, la feina de la Mireia és un repte apassionant, amb sessions que poden allargar-se fins a quatre hores i que són d'una complexitat enorme!

  Pots escoltar l'entrevista sencera a continuació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat