"Instruccions en relació amb la constitució de noves societats civils (SCP) o comunitats de béns (CB) a partir de 2015", per Àlex Martínez [Àbac Assessors]


 • Etiquetes: Professionals, Àbac Assesors, empresa, empreses | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 27 novembre, 2015 - 12:15

  OPINIÓ | El 26 de novembre, diferents associacions empresarials (CECOT) i d’altres associacions professionals dins de l’àmbit tributari (APTTCB, FETAFF,...), van donar a conèixer una instrucció, aparentment de l’Agencia Tributària, referent a les diferències entre les SCP i les CB, en el cas que aquestes desenvolupin una activitat empresarial.

  Adjuntem aquesta instrucció, que, en definitiva, ve a confirmar que les CB amb activitat econòmica o empresarial, per més que s’autoanomenin CB, en realitat són una SCP i, per tant, estan afectades per la reforma a partir de l'1 de gener de 2016, passant a ser subjectes passius de l’Impost de Societats.

  Recordem que el proper dilluns dia 30 de novembre a les 18.00h, Àbac Assessors fem una xerrada informativa al Taller Coworking & Co. de Matadepera (podeu veure l'esdeveniment publicat a l’agenda), en la que parlarem abastament d’aquesta problemàtica.

  Per Àlex Martínez, d'Àbac Asessors

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat