Fem un passeig de la mà dels professionals de l'estètica, salut i nutrició de connecTerrassa


 • dimarts, 14 novembre, 2017 - 20:00

  Fem una volta pels comerços i professionals de connecTerrassa que t'ajudaran a cuidar-te per dins i per fora. Avui, parlem d'estètica, salut i nutrició:

  • ESTHÈTICA NATURAL és un centre d'estètica i ioga situat al carrer de la Llibertat, 39, en ple barri de Sant Pere. Ofereix serveis d'estètica, massatges i teràpies. I també hi podeu fer classes de ioga, txi-kung i dansa del ventre, entre altres.
  • ESPAI PERSONAL, centre que trobareu al carrer d'Islce Soler, 30, hi trobareu tractaments facials i corporals, així com depilacions, manicura i pedicura. Sempre perseguint el somni de l'eterna joventut, amb productes d'inspiració cosmètica i base dermatològica.
  • El Centre SEVAN SALUT es presenta com un servei a la salut física en l'àmbit de la recuperació funcional i la fisioteràpia. Situat a la plaça del Progrés, 19, té una atenció personalitzada i de màxima qualitat, amb serveis de fisioteràpia, psicologia, podologia i nutrició.
  • Si us preocupa la vostra salut bucal, no deixeu de visitar el CENTRE DENTAL LES ESCOLES, que trobareu a la carretera de Castellar, 38. Un equip multidisciplinari de professionals de l'odontologia dirigit per la Dra. Rosa Maria Ros.
  • ESPAI SACRA és una associació sense afany de lucre situada al carrer de la Independència, 95, on imparteixen classes setmanals de Ioga (Hatha, Nidra, Kundalini), Meditació, Txi Kung, Mindfulness, Tai Txi, Moviment Expressiu... a més de diferents tipus de teràpies alternatives com ara Shiatsu, Sacrocraneal, Kinesiologia, Homeopatia, Gestalt, Acupuntura...
  • ZENTRIC és un estudi de pilates i fisioteràpia, pioner a Terrassa, que trobareu al carrer de Sant Llorenç, 14. Hi trobareu classes individuals i col·lectives de pilates i abdominals hipopressius, així com un espai per a mares i un espai de salut.
  • A VIUPILATES són especialistes en Mètode Pilates i Abdominals Hipopressius. El seu objectiu és oferir activitats que puguin millorar el benestar de les persones i la seva qualitat de vida i estan situats al carrer de Sant Joan, 93
  • NURNUTRICIÓ, de la mà de Núria Amat, és una distrubuïdora independent dels productes dietètics i de nutrició HERBALIFE. Us podeu posar en contacte amb la Núria Amat escrivint a l'adreça de correu electrònic nurnutricio@gmail.com, o bé trucar-la al telèfon 691 07 72 23.

  MÉS INFORMACIÓ AL CANAL ESTILS&VIDA DE CONNECTERRASSA.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa