Esthetica Natural llança un nou curs de DANSA DEL VENTRE per als dimecres


dilluns, 5 novembre, 2018 - 16:15

A partir d’ara, cada dimecres de 19.00 a 20.00 h, hi haurà un nou grup de dansa del ventre a Esthetica Natural.

Les classes estan impartides per Laura Olivares, mestra certificada del mètode Sarabi.

Com ens pot ajudar la dansa?

La dansa crea un estat d'harmonia i bellesa en la dona, augmenta la bellesa del cos i de l'ànima, incrementa l'energia femenina. Crea una sensació de felicitat i benestar, reequilibra la circulació de la Txi o Força Vital i ajuda a expressar les emocions que, a vegades, estan bloquejades. Comporta una millora de la circulació de la sang, tonifica la musculatura, esculpeix la silueta de la dona, té un efecte anticel·lulític i augmenta l'autoestima i la confiança en una mateixa.

Desbloqueja l’energia tancada a la zona dels ovaris i la pelvis, el pit, l'esquena. Millora la menstruació, augmenta la sensualitat i la seducció de la dona. Millora l'energia sexual i la capacitat femenina d'experimentar orgasmes. La dansa desenvolupa la saviesa femenina i combat la ignorància. És una dansa sagrada, cada dona descobreix l'energia de la deessa que porta dins de si mateixa.

Més informació:

 

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa