Esthetica Natural llança un nou curs de DANSA DEL VENTRE


dilluns, 5 novembre, 2018 - 16:15

ESTHETICA NATURAL obrirà aques mes de febrer un NOU CURS de DANSA DEL VENTRE els dissabtes de 10.00 a 11.15 h.

Les classes seran impartides per Laura Olivares, mestra certificada del mètode Sarabi.

Estic interessada! Vull més informació sobre el curs

 

Com ens pot ajudar la dansa?

La dansa crea un estat d'harmonia i bellesa en la dona, augmenta la bellesa del cos i de l'ànima, incrementa l'energia femenina. Crea una sensació de felicitat i benestar, reequilibra la circulació de la Txi o Força Vital i ajuda a expressar les emocions que, a vegades, estan bloquejades. Comporta una millora de la circulació de la sang, tonifica la musculatura, esculpeix la silueta de la dona, té un efecte anticel·lulític i augmenta l'autoestima i la confiança en una mateixa.

Desbloqueja l’energia tancada a la zona dels ovaris i la pelvis, el pit, l'esquena. Millora la menstruació, augmenta la sensualitat i la seducció de la dona. Millora l'energia sexual i la capacitat femenina d'experimentar orgasmes. La dansa desenvolupa la saviesa femenina i combat la ignorància. És una dansa sagrada, cada dona descobreix l'energia de la deessa que porta dins de si mateixa.

Més informació:

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa