Els "Menús de tapes" ompliran Terrassa de bon menjar a partir del 24 de febrer


  • Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut

    dijous, 23 febrer, 2017 - 16:15

    Avui dijous 23 de febrer el president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, Lluís Ristol, ha presentat a la Masia Freixa les jornades gastronòmiques “menú de tapes”. Aquestes jornades substitueixen a les del cigró menut que s'havien fet aquests darrers anys. 
     
    Hi participen 21 restaurants de Terrassa i comarca i la seva durada és del 24 de febrer al 12 de març. El menú consta de cinc tapes o “platillos”, un postre i dues begudes, en aquest cas mitjanes d’estrella Damm, que n'és l'empresa patrocinadora, o aigua.
     
    Més informació: Del dv. 24 de febrer al dg. 12 de març degusta els millors ‘Menús de Tapes’ de Terrassa.

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat