"El terratzo ha tornat i sembla que per quedar-se", per Ruminteriors


dilluns, 24 juliol, 2017 - 20:00

Ruminteriors ens parla de l'última tendència pel que fa a materials de construcció. És tracta del terratzo.

"El terratzo ha tornat i sembla que per quedar-se", ens diuen.

Estem parlant d'un material format per una mescla de pedra natural i elements triturats tal com marbre, granet, vidre o metall i recobert d'un aglutinant, el resultat és únic i diferent cada vegada. Els patrons irregulars i els nous colors, fan del terratzo actual un material amb un gran potencial gràfic molt interessant.

Mobiliari, paper pintat, coixins, làmpades o articles de papereria s'han deixat seduir pels patrons que ofereix el terratzo, sense oblidar les aplicacions en terra i parets on s'està imposant com a nou material de moda.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa

Informació de l'autor

Ruminteriors

Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot el que realitza amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a l’espai disponible. Analitzen i busquen solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai. Cada projecte es du a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat de l’espai, resolvent les premisses i condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i l’ús d’elements estructurals.