"El restaurant del temps" amplia l'oferta gastronòmica amb un nou menú vegetarià


 • Etiquetes: sostenibilitat. equitat social, restaurant, La Trobada | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 30 octubre, 2015 - 14:00

  La Trobada, el restaurant del temps (Teatre, 4, 1r. Terrassa), ideat i gestionat per la xarxa d’entitats inclusives locals ALEI, amplia el seu menú del dia corresponent als dies feiners i n'augmenta la qualitat, a partir de dilluns 2 de novembre, .

  La cuina del temps continuarà sent actual, estacional, pròxima, casolana i saludable, però, també, ara, del tot vegetariana: el canvi principal és la incorporació d’una tercera opció vegetariana al segon plat, per al qual, fins ara, només n’hi havia dues. Amb el manteniment d’una amanida com a possible primer fix, l’establiment proposarà al comensal, així, tot un àpat vegetarià cada dia.

  Més enllà del vegetarianisme, en general, l’oferta gastronòmica de La Trobada guanyarà complexitat: no només serà més àmplia, sinó, també, més diversa i més elaborada, amb canvis com ara la potenciació dels productes de l’hort propi i de la carn a la brasa, entre altres. Aquestes millores quantitatives i qualitatives del menú del temps van acompanyades d’un petit reajustament del seu preu, que queda fixat, definitivament, en 8,90 euros, només 1,40 més que fins ara. La mesura ha de permetre millorar la sostenibilitat econòmica del projecte i dels seus serveis de restauració i d’inclusió.

  La Trobada és un restaurant amb un valor afegit social singular: és l’únic del món on la meitat dels clients, dits “convencionals”, paguen amb diners i l’altra meitat, persones en risc d’exclusió anomenades “clients del temps”, hi fan voluntariat com a resposta al suport rebut per part dels organismes que els hi deriven (principalment, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa i Càritas Terrassa).

  Més info:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat