"El Govern espanyol avança la rebaixa fiscal prevista pel gener del 2016 a aquest 1 de juliol de 2015", per Natàlia Cugueró [Get a Partner]


 • Etiquetes: Get a Partner, IRPF, impostos i tributs, empreses, autònoms | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 3 juliol, 2015 - 10:30

  OPINIÓ | Com ho notarem? Per una banda, les nòmines d’aquest mes de juliol ja tindran una retenció més baixa de manera que l’import que els treballadors percebran serà més alt.

  La reforma afavoreix les rendes més baixes i aquelles més altes, de manera que en funció del sou brut de cada treballador i la seva situació personal, aquest notarà la variació del seu IRPF en major o menor mesura.

  I, per altra banda, els autònoms professionals, aquells que posen retenció en factura, passaran de l’actual retenció del 19 % al 15 %. D’aquesta manera, l’import que cobraran serà també més elevat.

  Segons la Federación Nacional de Trabajadores Autónomos-ATA, aquesta acció suposarà per al col.lectiu d’autònoms professionals un estalvi d’uns 700 €/any.

  Aquestes mesures són la continuació del que ja es va iniciar el gener del 2015 amb l’objectiu de que hi hagi un estalvi per als contribuents i en millori la seva liquiditat.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat