Com podem eliminar la sal refinada de la nostra alimentació? [Ají Dolç]


  • dimecres, 7 febrer, 2018 - 22:15

    Hem preguntat a Ají Dolç alguna alternativa per a substituir la sal refinada de la nostra alimentació. Aquesta és la seva recomanació:

    En explica quines alternatives proposa. Les sals que tenen són naturals, sense refinar, amb totes les seves propietats i oligoelements intactes!

    Una bona opció per a utilitzar com a sal de taula per al dia a dia és la sal de Villena. És de color blanc i una mica humida, ja que és sense refinar. A més és una sal de riu, assecada al mediterrani pel vent del corredor de Villena, Alacant, i tractada artesanalment en molí de pedra. Té un sabor molt agradable i no canvia el sabor dels aliments

    El seu baix sodi i el seu color blanc, converteixen aquesta sal de Manantial en una excel·lent opció per canviar la sal refinada que tan nociva és. A Ají Dolç la podeu trobar a granel, aquesta i moltes més, que us presentarà en futures publicacions!

    Ají Dolç us ajuda a cuidar-vos, començant pel més bàsic! La sal i el sucre!

    Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.



    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

    Afegeix un nou comentari

    Promocions connecTerrassa