"Per canviar les coses, primer hem de canviar nosaltres" [Espai Sacra]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 8 octubre, 2019 - 12:00

  OPINIÓ | Aquesta és la màxima que pretenem, des d’Espai Sacra, dur a terme els pròxims anys. Estem convençuts que el canvi ha de començar per un mateix: contactar amb el nostre interior i reconèixer les nostres capacitats per posar-les en pràctica cada dia, en el treball, en les relacions amb els altres, en la nostra vida.

  Des de la fundació d’Espai Sacra, hem fixat els nostres objectius a millorar cada dia, acompanyant cadascuna de les persones que contacta amb nosaltres i participa en les nostres activitats. No intercedir en els processos personals, tan sols acompanyar-los. Transmetre honestament que els canvis han de començar per un mateix i oferir un espai perquè això succeeixi de manera natural.

  Per això, hem potenciat cada àrea de manera individual, sense perdre de vista la importància de la interrelació entre elles. Tots els nostres col·laboradors coneixen el treball de la resta de companys, això ens permet poder derivar les persones a l'activitat, classe o teràpia que s'ajusti millor a les seves necessitats.

  Des de l'Àrea Docent, seguim amb l'objectiu de no impartir classe a grups majors de 10 assistents, per tal d’oferir un servei personalitzat, afavorint així la incorporació permanent de persones a l’Àrea. Com a conseqüència d'això, disposem de més de 40 classes setmanals, en diferents horaris, de ioga de la força, meditació, txikung, ioga correctiu, vinyasa ioga, ashtanga ioga, ioga nidra, pilates, yin Ioga, meditació vibracional, música primordial, kundalini ioga, etc.

  En l'Àrea Terapèutica hem creat un equip de terapeutes de referència, professionals de diferents disciplines, dedicats en exclusiva a la seva labor a Espai Sacra. Obrint consultes d’homeopatia, reflexologia, xiatsu, osteopatia, fisioteràpia, flors de Bach, psicologia, Gestalt, massatge terapèutic, acupuntura, quiromassatge, kinesiologia aplicada a la nutrició i moltes més.

  L'Àrea d'Activitats gestiona tots els tallers, cursos, presentacions, formacions, xerrades, per oferir mensualment una oferta completa, atractiva i professional. Des de concerts meditatius fins a constel·lacions familiars.

  Finalment, el més important: l'Àrea Social inaugura per cinquè any consecutiu el nostre Programa anual d'inclusió social. Tot el nostre esforç, com a associació sense ànim de lucre, es focalitza a desenvolupar programes socials per a col·lectius en situació de vulnerabilitat. 

  Més de 150 persones han passat per aquests programes, al llarg d'aquests últims cinc anys. Per això ens sentim especialment feliços i sobretot molt agraïts als nostres voluntaris, associats i col·laboradors que fan possible l'existència d'aquests programes.

  Som conscients que els canvis no són fàcils de gestionar, però tampoc són difícils, si es fa acompanyat.

  Josep Cutillas

  Cofundador i president de l'Associació Espai Sacra

  --

  Més informació a la pàgina d'Espai Sacra i al Canal temàtic Estils&Vida.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat