Canvi de cuina... canvi de vida! Una proposta de redisseny amb Punt de Vista


 • Etiquetes: LlarDesembre2016 | Temps de lectura: 2 minuts

  Punt de Vista és una empresa terrassenca dedicada al disseny d’interiors. Especialment de la llar. La seva responsable, l’arquitecta Jullye Haynes, ens explica el cas pràctic de com ajuden els seus clients. Per exemple, a redissenyar una cuina.

  La situació: una cuina de mida mitjana, construïda fa 15 anys, en bon estat però amb problemes tècnics, perquè les instal·lacions sanitàries mai van funcionar bé: els desguassos de l'aigüera i la rentadora s'embussaven contínuament. La distribució era en forma d'U i l'acabat era de fusta en els mobles, amb taulell de granit importat i sòl de ceràmica.

  Els desitjos/les necessitats dels clients: els clients, que són una parella de mitjana edat sense fills, volien treure la rentadora i assecadora de la cuina, i aprofitar l'espai de taulell sota la caldera, si calia canviant-la de lloc. I donar-li una imatge moderna. En un espai d'office per a dues persones. Volien una cuina pràctica, útil, bonica. Amb una porta corredissa i nevera americana.

  LA PROPOSTA DE PUNT DE VISTA

  Jullye Haynes ens explica que van fer “diverses propostes de disseny i als clients els va seduir des d'un principi una en la qual redistribuíem la cuina donant-li un toc original, alhora que modern, amb una península. Res de mobles alts, i una paleta de colors gris i blanca”.

  La península conté la zona d'office-preparació. I la zona de cocció, amb una bonica placa d'inducció, té una campana de sostre que allibera l'espai i fa que es vegi més gran. És important assenyalar que des de la zona d'office es pot veure l'exterior a través de la finestra, fet que permet gaudir de vistes mentre es menja. Cal dir que aquestes accions poques vegades s'aconsegueixen juntes en una cuina estàndard.

  En una paret s'han col·locat tots els mobles en columna que contenen el rebost, la nevera, el forn-micro i la caldera, formant un conjunt compacte que allibera la resta de l'espai. La zona de rentada i preparació és al costat de la finestra. Això permet realitzar aquestes accions mentre es gaudeix de la vista.

  Els mobles s'han fet en polilaminat de color blanc brillant amb agafador d’ungleta incorporat. El taulell s'ha col·locat en superfície de quars (marca Silestone) de color lila, que té fons blanc i venes de color gris. La ceràmica de sòl i una paret és porcellànic de color gris pedra, i la resta de la cuina està pintada de color gris fred. Tota aquesta combinació confereix al conjunt una estètica moderna, atemporal i fàcil de decorar amb complements de cuina.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat