Baraka Club de Viatges: innovació per a agències a Fitur 2018


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dimecres, 25 octubre, 2017 - 21:00
  Comença una de les fires més importants de turisme del món, a Madrid: Fitur 2018. Entre els expositors destaca l'empresa egarenca i membre de connecTerrassa Baraka Club de Viatges.
   
  En aquesta edició porta la innovació com a valor afegit dels seus serveis com a majorista, amb la presentació de la seva plataforma de reserva de viatges en línia per a agències, Dynamic Traveller. Pensada per facilitar el dia a dia dels agents, és capaç de cotitzar en 5 minuts un viatge multidestinació complex, oferint bons preus i confirmació immediata de places d'hotel, vols, activitats i altres serveis al viatger (lloguer de cotxes, transfers, assegurances addicionals), tot en un únic lloc i amb una presentació molt ben dissenyada que podrà ser lliurada directament al client. Les opcions de contractació de la plataforma són diverses, incloent-hi la marca blanca o els sites específics per a cadenes hoteleres.
   
  Un clàssic de la cita amb la fira madrilenya que no podia faltar: la presentació del seu catàleg de viatges com a operador turístic per a professionals, reforçant el seu posicionament en el mercat com a líder i referent en viatges a Cuba, gràcies al seu departament especialista que ofereix experiències holístiques als viatgers: integrant la part tècnica del viatge, les activitats en destinació, el coneixement sobre el terreny, el temps per gaudir i relacionar-se amb els cubans... El fet d'integrar allotjaments en cases particulars i l'acompanyament de guies per a grups reduïts possibilita i potencia aquesta connexió especial que s'experimenta amb la terra de destinació, en primera persona, i perdura en el record. D'aquí el seu èxit.
   
  També presenta noves propostes de serveis a Grècia, país en el qual ha obert una nova seu l'any 2017, que se suma a les existents a la zona de l'Orient Mitjà. Els nous acords comercials amb els sectors hotelers del país hel·lènic fan possible publicar una oferta competitiva pel que fa a experiències per al nostre mercat emissor, i l'impuls de la nova seu a Hellas obre portes a la consolidació d'un departament intern d'incoming per a rebre els viatgers grecs que trien Espanya com a destinació.
   
  Els assistents professionals a Fitur, trobaran a l'estand de Baraka tota la informació i suport que s'ofereix exclusivament a agències de viatge, des de les oficines de Terrassa i Barcelona. En canvi, el públic general que acudeix durant el cap de setmana, hi trobarà el vessant més tecnològic i independent de Baraka, orientat al viatger: la plataforma de reserves en línia Mieskapada.com. Pensada per a una fàcil creació de viatges combinats i orientada a usuaris que no volen complicacions ni distraccions a l'hora de traduir les seves idees de viatge a la realitat, Mieskapada és el nou referent per a tots els que volen gaudir d'un viatge a la seva mida, amb la garantia d'una veterana agència.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat