Baraka Club de Viatges: 20 anys de viatges de somni


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dimecres, 25 octubre, 2017 - 21:00

  El passat 28 de novembre, l’empresa Baraka Club de Viatges va celebrar el seu 20è aniversari, en companyia de clients, col·laboradors i personalitats que es van donar cita a les seves oficines de Terrassa i Barcelona.

  En un ambient distès i proper, marca de la casa, els assistents van poder brindar per aquesta fita assolida, enduent-se a casa seva un record en forma de fotografia divertida amb l’equip Baraka, especialment amb la presència dels dos socis fundadors: Oscar Herencia i Dolors Parra. La seva aposta per una agència de viatges de somni, amb un component cultural potent, amb tots els serveis inclosos, en grup i en català, s’ha demostrat solvent al llarg dels anys. El seu caràcter sense fronteres els han dut a fer global la companyia (van ser Premi Cambra de Terrassa 2015 en Inicialització a la Internacionalització), obrint seus comercials en països com Grècia, Emirats Àrabs i la Índia, i la seva visió de constant innovació, aplicada tant al producte turístic com a la venda on-line a través de la seva marca Mieskapada.com, els ha valgut enguany el reconeixement de Comerç més dinàmic, guardó que van recollir el passat octubre a la gala de la Nit de l’Empresari celebrada al Teatre Nacional de Catalunya.

  Una de les imatges més esperades de la celebració va ser, sense dubte, la de l’equip Baraka al complet: direcció, vendes, administració, marketing, agents… equip que, diàriament, està al peu del canó amb il·lusió i entrega, orientat a la satisfacció del client, i que fa de la professionalitat en el seu àmbit, un ingredient necessari de la recepta Baraka per a l’èxit de la companyia.

  Una de les va ser la cònsul de Cuba a Barcelona, sra. Mabel Arteaga, amb la que el departament de viatges a Cuba va poder compartir una estona d’intercanvi d’impressions sobre el potencial d’aquesta destinació, força demandada en aquests últims anys, i que encara té molt per oferir, explorar i compartir amb els viatgers.

  Entre els col·laboradors que van assistir s’hi vam comptar, entre d’altres, representants de companyies aèries com Vueling, South African, Alitalia, Cathay o Plus Ultra; proveïdors turístics com Jumbobeds o Bedsonline; oficines de turisme de països com Àustria i Cuba; guies i col·laboradors, tant locals com internacionals, de països com Iran, Vietnam, la Índia o Egipte ; partners culturals com Te de Tertúlia; agents de viatges que han compartit aquests anys de trajectòria com Tuareg, Plan B o Solid Viatges; associacions del sector com Avasa; professionals del màrketing de turisme i viatges, com Webviajes; assegurances especialitzades en viatges com Winsartorio o Intermundial; consultores de negoci i màrketing omnicanal com Omni Campaign, i entitats socials amb les que col·labora habitualment Baraka Club de Viatges, com el Banc de Recursos de Terrassa, o també Asodame, Associació de Dones ODAME de Barcelona.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat