Alimentació conscient: Fem salut amb els aliments de temporada [Sabors a Miquetes]


  • Etiquetes: alimentació | Temps de lectura: 1 minut

    dilluns, 25 març, 2019 - 18:30

    La naturalesa és sàvia, prou que ho saben a Sabors a Miquetes. Per això són uns grans defensors i prescriptors dels aliments que són més saludables per a nosaltres i per al nostre entorn. Són els aliments propis de cada època de l’any, els anomenats «aliments de temproada». Els n’hem demanat una mostra gràfica del què podem trobar a la seva botiga situada al carrer de Galileu, 119. La Montse, de Sabors a Miquetes, ens recomana:

    • Ara: Api, bledes, cartxofes, calçots, espinacs, pastanagues, porros, remolatxa i carbassa. I, fruites cítriques.

    • I, de cara a l’abril: Pebrots, carbassó, maduixes, nespres, prunes, albercocs i, ben aviat, també cireres.

    → NOTA: Totes les fotos adjuntes són de SABORS A MIQUETES.

    MÉS INFORMACIÓ:

    s connecTerrassa:

     

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat