Àlex Martínez (Àbac Assessors): "Sage desenvolupa solucions de gestió empresarial per a tot tipus d’empreses"


 • Etiquetes: Àbac Assesors | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 17 novembre, 2015 - 23:00

  ENTREVISTA | L'assessoria i consultoria Àbac Asessors ofereix entre els seus serveis programes de gestió empresarial de l'empresa Sage, puntera en l'àmbit d'aquest tipus de programari. Per saber-ne més detalls, hem parlat amb el soci director d'Àbac Assessors, Àlex Martínez.

  connec. - Àlex, situa’ns. Àbac Assessors sou una assessoria/consultoria que, a més, sou dels pocs distribuïdors que una empresa líder en programari de gestió empresarial com SAGE té a Terrassa. És així? Què és exactament SAGE i a qui es dirigeix?

  Àlex Martínez. - Sage és una multinacional present a 25 països, i a Espanya, és la companyia referent en solucions i serveis per la gestió tant en pels Despatxos Professionals, com per les Pimes i Autònoms.
  Nosaltres, Àbac, no som un distribuïdor típic, ja que no som una empresa d’informàtica.

  SAGE ha seleccionat només 60 despatxos professionals a tota Espanya i els ha atorgat el distintiu SAGE Advisor. Entre aquests, hi ha el nostre: se’ns reconeix un esperit innovador i tecnològic, que avui, tothom del sector, considera ja com a fonamental i profundament diferenciador.

  Sage Professional Advisor Program es crea per ajudar els despatxos, aportant-nos totes les eines necessàries per poder realitzar les tasques d’assessorament en les solucions Sage, i evidentment, per ajudar-nos a optimitzar el nostre negoci en dues àrees principals: la integració tecnològica entre el despatx i els clients, on guanyem en eficiència i productivitat, i que ens permet minimitzar despeses de gestió amb el conseqüent estalvi pel client.

  La transformació del despatx clàssic “legalista”, vers un negoci de futur, ajudant-nos en la definició i desenvolupament de conceptes com: estratègia, gestió comercial, màrqueting, etc. I això, tant per nosaltres mateixos com pels nostres propis clients, amb l'objectiu de ser cada vegada més competitius i esdevenir un referent en el sector. En definitiva, aprofitala potència i la inèrcia d’un gegant com Sage.

  connec. - Seguint amb SAGE, quin és el seu fet diferencial respecte a la competència? Què aporta de valor aquest programari? Què li diries a un empresari que estigui valorant invertir en un programari de gestió empresarial perquè es decidís per SAGE?

  Àlex. - Independentment del factor diferenciador que ens aporta a nosaltres mateixos com a despatx, des del meu punt de vista el principal fet diferencial de Sage és que desenvolupa solucions de gestió empresarial per a tot tipus d’empreses: autònoms, emprenedors, pimes, assessories, despatxos professionals, grans empreses i multinacionals.

  Sage s’ha convertit, en una espècie d’estàndard del mercat, de forma global i per a totes les empreses, grans o petites, i això :
  a) facilita moltíssim la integració i relacions entre diferents solucions del mercat.
  b) rebaixa de forma molt important el “Cost del canvi o migració a solucions de prestacions superiors”. Ens acompanya en el transcurs de tota la vida o etapes de l’empresa.

  connec. - Àbac Assessors és una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Com veus la situació en el vostre sector? Els darrers anys hem viscut importants canvis provocats per la crisi econòmica i l’àuge de les noves tecnologies, entre altres factors. Què ha canviat? Quins serveis us estan demanant més?

  Àlex. - El nostre sector, com tants d’altres, està vivint una profunda transformació, ..., hi ha estudis que indiquen que d’aquí a 10 anys, el 75% de les assessories o despatxos professionals actuals no existiran.

  Fets com la integració tecnològica, la intel·ligència artificial, els mercats globals amb legislacions, se suposa que també globals, tot això, i molt més, fan que estem en una constant evolució, o millor dit, revolució.
  La època en que el client anava a “casa del senyor assessor”, i a més li deia que si a tot, ha passat, ara, sovint el client en sap molt, i en sap molt de tot, i ja no en hi ha prou amb assessorar-lo, l’has d’entusiasmar, aportant idees o solucions imaginatives i que realment aportin valor, sigui perquè la solució o consell s’ho val, o sigui perquè li fem la vida més fàcil.

  Evidentment tenir un bon nom o “marca” ajuda. Els assumptes legals cada vegada interessen menys, i no falta massa per veure “robots advocats”.
  Ara el que importa és:
  a) per clients VIP: Una altíssima especialització, que siguis únic amb el que fas.
  b) a banda de dominar els serveis clàssics d’assessorament fiscal, laboral, etc, has de ser reconegut com a bon GESTOR EMPRESARIAL.
  Conceptes com: estratègia, circuits administratius, recursos humans, gestió comercial i màrqueting, suport a la presa de decisions, i sobre tot, ser tant o més pro-actiu que el propi client, són els veritables factors diferenciadors.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat