Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

Somiador.com neix amb la vocació d’apropar la tecnologia al ciutadà. En un món cada vegada més digital, moltes persones necessiten suport o ajuda i Somiador.com ofereix solucions que permeten entendre i adaptar eines digitals a la nostre vida. 

Els mòbils intel·ligents, documents al núvol, xats, xarxes socials, i un llarg etc... Tot aquest ecosistema digital forma part de la nostra vida diària, i totes les persones haurien de conèixer els avantatges i els riscos que comporta utilitzar la tecnologia.

Somiador.com aporta experiència i coneixement digital, adaptat a tots els nivells, perseguint l’objectiu de resoldre dubtes i crear valor, transformant els problemes en solucions digitals.

Informació productes o serveis: 

Formació a la carta (càpsules de tecnologia)

Somiador.com realitza sessions curtes d’una a dues hores adreçades a grups o particulars de temàtiques diverses, amb l’objectiu de donar les eines bàsiques perquè els usuaris puguin entendre i utilitzar la tecnologia amb seguretat i confiança.

Pacs de càpsules a formadors

Conjunt de càpsules adreçades al món de la docència que ajuden a realitzar classes més dinàmiques i participatives, realitzem un repàs de diferents eines digitals que ens permeten millorar l’organització de les unitats lectives i comunicació.

Pacs Empresa

Formacions adreçades a les necessitats de cada organització, consells de seguretat, organització digital, optimització de recursos.


Carrer dels Telers, 5
08221 Terrassa B
627684110

 Web Facebook Twitter