Valoració: 
Average: 4.3 (3 votes)
Presentació: 

Punctum Studio és el resultat de 18 anys de servei professional unit a una alta qualificació i experiència tant en la presa d'imatges com en el processament digital.

Xavier Escolano realitza fotografia publicitària i editorial des del 1998, amb la finalitat de proporcionar la major qualitat d'imatge possible a tot tipus d'empreses, amb una alta optimització dels costos i total personalització dels treballs, des del concepte fins a la postproducció digital.

Punctum Studio està especialitzat en produir fotografia d'arquitectura i interiorisme, fotografía 360º per comerços i productes, imatges de producte per a les principals agències de publicitat e-commerce, així com fotografia editorial per a diverses publicacions i plataformes web.

L'alta preparació i experiència ens permet treballar amb gran agilitat en l'estudi o desplaçar-nos fins a la seva empresa amb la finalitat de lliurar un producte de màxima qualitat en un temps rècord. Punctum Studio pot oferir-li qualsevol solució en imatge sense importar el tipus de suport o format.

Informació productes o serveis: 

Fotografía publicitària, producte, arquitectura, editorial, fotografia 360º.

Serveis partner: 

Punctum Studio, com a partner de connecTerrassa, ofereix el següents serveis, entre altres:

  • Fotografia publicitària, local o de producte (+ info).
  • Google My Business (+ info) (Llegiu entrevista sobre el tema, aquí)
  • Vídeos publicitaris i corporatius (+ info).

Tots els comerços, bars/restaurants i professionals que siguin membres de connecTerrassa tindran dret a un tracte preferencial i amb importants avantantges en la contractació dels serveis de Punctum Studio. Per tal de demanar informació, pressupostos i altres aspectes dels serveis que ofereix Punctum Studio, cal que envieu un mail a partners@connecterrassa.cat.

 

 

 


Carrer Francesc Layret, 11 B
08224 Terrassa B
661201390

De dilluns a dissabte, de 9.00 a 20.00 h.


 Web Facebook Twitter