Valoració: 
Average: 5 (1 vote)
Presentació: 

Miaoptics està format per un equip de professionals en òptica, amb una filosofia de treball basada en la tracte personal individualitzat, la professionalitat i l'honestedat. El seu objectiu és oferir cada dia millors serveis i investigar els productes que millor s'adapten als nostres clients.

Visita'ls i descobreix una completa gamma de productes que van des de marques pròpies en ulleres graduades i de sol, lents de contacte, líquids, fins a les firmes més reconegudes del mercat.

Informació productes o serveis: 

Ulleres de sol: busca el teu estil i personalitat pròpia a Miaoptics. Descobreix la moda i les tendències actuals. Disposes de 15 dies per poder canviar les seves ulleres de sol.

Lents de contacte: eficaces i pràctiques. La teva mirada brillant i perfecta, Existeixen solucions per a totes les teves necessitats. D'un sol ús, diàries, mensuals, de color, progressives, etc. Els experts de Miaoptics t'assessoraran i t'informaran perquè obtinguis les lents de contacte més adequades a les teves necessitats. Garantia d'adaptació total..

Graduació de la vista gratuïta; muntures amb garantia total el primer any i per defecte de fabricació el segon any. 

 


Carrer de Sant Tomàs, 29
08222 Terrassa Barcelona
937310223

De 9.30 a 13.30h, i de 17.00 a 20.30h
Miaòptics Pertany a la comunitat de Canal Ca n'Anglada