Valoració: 
Average: 5 (1 vote)
Presentació: 

'La Tetera' es va inaugurar el passat 6 de desembre. El seu lema és “volem que et sentis com a casa” i per això han volgut crear un espai tranquil i acollidor, on es pot llegir, treballar, xerrar o simplement badar. 

Disposen de tres espais:

Una terrassa coberta, amb un disseny modern, i una decoració amb idea de continuïtat respecte l'interior del local, i on pots venir acompanyat de la teva mascota.

Una sala principal, còmoda i molt acollidora.

Una sala espaiosa, on pots seure còmodament amb tota la família o amics.

Informació productes o serveis: 

Tot i que la seva especialitat són els tes i els cafès, a 'La Tetera' tenen una oferta segons l'hora del dia: entrepans, rebosteria, cafès i tes pels matins; berenars amb xocolata i deliciosos pastissos, i una selecció d'aperitius Espinaler a les hores centrals del dia. Els productes que oferim han estat seleccionats per la seva bona qualitat.

A "La Tetera" també es pot comprar qualsevol dels 23 tipus de tes, infusions o flors de te que s'ofereixen a la carta, així com tots els complements necessaris per a la seva preparació.

Així mateix, disposen d'idees originals de regals, com ara teteres de vidre amb una selecció de flors de te, o rellotges de sorra per calcular el temps segons cada tipus de te.


Carrer del Passeig, 62
08221 Terrassa B
937686564

De dilluns a divendres: de 8.00 a 21.00 h.

Diumenges: de 08.00 a 15.00 h.


 Web Facebook Àlbum de fotos