Hotel Terrassa ParkValoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

L’hotel va ser construït l’any 2001 i ha estat renovat el 2018. Es troba situat al sud de Terrassa, amb una excel·lent comunicació amb 2 avingudes principals d’accés a la ciutat. Cal destacar la proximitat del Parc Vallès, un centre d’oci amb espais lúdics on es poden trobar botigues, cinemes, discoteques, restaurants, gimnàs, i bowling. L'hotel disposa de 74 habitacions, una cafeteria-restaurant, una sala per celebracions o renions, una terrassa exterior per esdeveniments i pàrquing.

Informació productes o serveis: 

Les 74 habitacions de l'hotel, són totes dobles, exteriors, climatitzades, completament equipades i amb bany complet.

La cafeteria de l’hotel obre 365 dies l’any, de 7 del matí a 12 de la nit i el bufet d’esmorzars s’ofereix també tots els dies de 7 a 10:30h i fins les 11 els festius.

El restaurant de l’Hotel Terrassa Park li ofereix una cuina casolana i de qualitat, amb un servei de cuina ininterromput de 13.00 a 23.00 h. S’ofereix menú del dia, menú de cap de setmana, carta de temporada, pizzes, hamburgueses i menús de grups per a celebracions familiars o d’empresa.

Per a reunions ofereix la sala Cadí, un espai polivalent de 62 m2 que s’adapta a qualsevol tipus d’acte. Diàfana, amb llum natural i mitjans audiovisuals idonis per a qualsevol esdeveniment.


Avinguda de Santa Eulàlia, 236
08223 Terrassa B
937004400

Obert tot l'any


 Web Facebook Instagram Youtube