El Tastet de la CisquetaValoració: 
Average: 4.5 (2 votes)
Presentació: 

Al Terrassa hi trobem El Tastet de la Cisqueta (carrer Nou de Sant Pere, 34). "El Tastet" és l'alter ego d'El Rebost de la Cisqueta (botiga situada carrer de Sant Antoni, 35, Bellver de Cerdanya).

Al Tastet hi trobareu carn de la Cerdanya! El Tastet de la Cisqueta és una botiga situada al Carrer Nou de Sant Pere, 34, de Terrassa. És la germana bessona d'una altra botiga que la família que la regenta té a la Cerdanya. Tots els productes que hi trobareu són 'de collita pròpia'. "Qualitat, bon preu i molta amabilitat", amb aquetes paraules ens ho va descriure una clienta d'aquesta botiga.

Aquesta carnisseria —negoci familiar— va néixer a La Cerdanya, fa més de 15 anys. I, en fa més de 6 que estan, també, a Terrassa.

Disposen d’una granja a Prullans i d’un obrador propis i d’una botiga a Bellver de Cerdanya.

Informació productes o serveis: 

Quant a productes el seu fort està en les carns fresques, sobretot la vedella, els embutits i tots els elaborats i, de cara a l’hivern, també té molta tirada el trinxat i el caldo, és a dir, productes d’elaboració pròpia.

També ofereixen altres productes nous cada setmana com, per exemple, salsitxes de pollastre amb formatge emmental amb poma caramelitzada, croquetes amb poma caramelitzada amb bacó, botifarra ibèrica...

Tot i no disposar de botiga online, si que aposten fort per les comandes i la distribució a domicili, ja siguin via correu electrònic, telèfon o, fins i tot, utilitzant el Whatsapp.

Respecte a les promocions gairebé cada setmana en fan alguna, i la forma de conèixer-les és a través d’una gran pissarra que hi ha a l’entrada de la botiga, amb dies especials, com va ser fa poc a propòsit de la Fira Modernista de Terrassa. També, a vegades, utilitzen el whatsapp per a difondre les promocions, en una llista de difusió que tenen amb alguns dels clients habituals.


Carrer Nou de Sant Pere, 34
08221 Terrassa Barcelona
937312909
691658172

De dilluns a divendres:

  • Matins: de 8.30 a 14.00 h.
  • Tardes: De 17.00 a 21.00 h.

Dissabtes:

  • Matins: De 8.30 a 14.00 h.

 Facebook

 Whatsapp 691658172

Per a consultes, difusió de promocions, comandes i distribució a domicili...