batibullbioludic
Carrer del País Basc, 26 - 08227 - Terrassa - Barcelona
619207739

Presentació: 

El Batibull Biolúdic és una iniciativa per a la creació d’un projecte holístic on es porten a terme propostes properes per facilitar processos vivencials individuals i de grup.
Els tallers es presenten com a espais per poder experimentar un viatge des de l'interior de les persones cap a en fora, afavorint l'expressió en forma de moviment i creació, o quelcom que esdevingui!
Dins del Batibull Biolúdic podreu trobar un ventall de tallers biolúdics, destinants a descobrir i a potenciar les intel·ligències múltiples dels infants, crear espais de conciliació familiar i moltes més coses, que de ben segur que us sorprendran!

Informació productes o serveis: 

"Tallers per alimentar l'ànima i connectar amb l'aprenentatge fluid" Els infants són els protagonistes de la sessió, l'equip que els acompanya adapta els recursos i continguts a les seves preferències.

Activitat regular: món interior i emocions, moviment corporal.

Activitats opcionals: construccions fusta | Hort urbà | Art pràctic | Labciències | Sostenibilitat |  

Tallers en familía: es generen propostes familiars pels dissabtes. Una altra manera d’invertir temps dedicat als fills i filles, com a signe de salut i benestar dels infants i de tot el sistema familiar.

Tallers especials inspirats en els espais d’interès integrat del batibull biolúdic .

Festes d'Aniversari: happy micro-tallers dissenyats per fer d’aquell moment quelcom diferent i especial per a l'infant que fa anys.

Tallers per adults: facilitem als participants una visió global i una pràctica útil sobre activitats que afavoreixen els processos de creixement integral en les persones.

Espiritualitat | Art terapèutic | Salut natural | manteniment físic-muscular 


Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat