Associació Coordinadora Capaç pro persones amb discapacitatValoració: 
Average: 5 (1 vote)
Presentació: 

Entitat formada per les AMPA de les Escoles d'Educació Especial de Terrassa i familiars de persones amb discapacitat intel·lectual.

El seu objectiu és la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Informació productes o serveis: 
  • Participen en els àmbits municipals i de govern que els afecten, especialment a la Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat de Terrassa, posant de manifest les necessitats del seu col·lectiu i exigint a les administracions que atenguin les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Lluiten perque es creïn més places de centres ocupacionals, centres de dia i residència, per adequar-se a les necessitats reals de la ciutat. Actualment aquest és un greu problema per a moltes famílies que han de buscar places a altres ciutats i comarques.
  • Tenen cura que hi hagi una oferta de lleure adequada, col·laborant amb les entitats que organitzen esplais i casals i lluitant perquè tinguin els recursos necessaris per part de l’administració.
  • Gestionen avantatges per al seu col·lectiu, com per exemple en la gestió de la incapacitació judicial.
  • Orienten, donen suport i acompanyen a les famílies en la resolució dels problemes que es presenten en el dia a dia.
  • Treballen per a millorar l’accessibilitat en tots els àmbits, per eliminar les barreres físiques, però també les cognitives, col·laboren amb Ferrocarrils de la Generalitat per a la millora de la senyalització de les seves estacions.
  • Lluiten perque els parcs infantils tinguin jocs accessibles per a tots i siguin un veritable espai d’inclusió.

En definitiva, vetllen perque no es vulnerin els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i per aconseguir que tinguin una millor qualitat de vida.


Plaça del Tint, 4
08224 Terrassa B
625519199

 Facebook Twitter