Valoració: 
Average: 5 (3 votes)
Presentació: 

Àgora Sistemes és una empresa amb una àmplia experiència en la gestió, assessoria i consultoria empresarial que s’adapta completament a les necessitats de cada client.

Situats a Terrassa, amb més de 25 anys d’experiència en el sector i més de 150 clients que hi confien cada any, segueixen treballant dia a dia per continuar sent un referent de qualitat.

Destaquen per la qualitat dels seus serveis, desenvolupen el seu treball amb total garantia i agilitat cap als clients. La seva filosofia és el compromís amb els clients per proporcionar-los les millors solucions i les més adequades en cada cas, oferint un servei integral personalitzat de qualitat.

Compten amb un equip de professionals —laboralistes, fiscalistes, comptables, advocats mercantils i jurídics—  capaços d’assessorar, gestionar i resoldre qualsevol problema o incidència professional o particular, donant una atenció acurada a tots els clients, amb la finalitat d’optimitzar els recursos per garantir l’èxit a les seves empreses. Tot això, posant a la disposició de les seves empreses, autònoms i particulars el coneixement i experiència necessaris per al creixement empresarial.

Especialistes com a Gestoria i Assessoria en l’àmbit laboral, fiscal, comptable, mercantil, jurídic i internacional.

+ info a la web www.agorasistemes.es

Informació productes o serveis: 

Àgora Sistemes ofereix un servei d’assessorament i gestió integral tant a empreses, com a professionals i a particulars, que resol eficaçment totes les necessitats administratives en els àmbits fiscal, laboral, comptable, mercantil, jurídic i internacional.

Fan que els seus clients es beneficiïn d’un servei de qualitat, posant al seu abast els seus coneixements en totes les àrees de serveis que ofereixen, garantitzant la tranquilitat i les millors solucions de cara als clients, tal com ho venen fent durant els més de 25 anys d’experiència a Terrassa.

+ info sobre els seus serveis, aquí.

 


Carrer de Volta, 28
08224 Terrassa Barcelona
937800083
633942375

De dilluns a divendres, de 9.00 a 19.00 h.


 Web Facebook

 Whatsapp 633942375