Vuit sortejos nous per començar la temporada!


2 de setembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: sortejos, dinamització, Raffel Pagès Jacquard, Domo Informàtica, Club 3Generacions, La Provença, Sa illa, Tina Prat, Esthetica Natural, F Project | Temps de lectura: 1 minut

Els comerços i professionals de connecTerrassa han tornat de vacances plens d'energia i ganes de dinamitzar al personal. Comencem el setembre —just un mes abans del llançament oficial del projecte— amb vuit nous sortejos. No està gens malament, eh?! I, ben diversos, n'hi ha per a tots els gustos! Mireu, mireu:

I, això no és tot, encara podeu participar al #concursTotPortes! Feu volar la imaginació, la millor conversa entre la Connie i el noi de TOT PORTES s'emportarà una samarreta amb dibuix exclusiu fet per la dissenyadora terrassenca Ana Jiménez! Podeu participar via Facebook, via Instagram o deixant un comentari aquí, al connecBlog!

BONA TORNADA A LA FEINA PELS QUE HEU ACABAT LES VACANCES!

-- 

Registra't com a usuari de connecTerrassa per estar al dia de novetats, informació, ofertes, promocions, sortejos,... i/o com a comerç/professional i t'informarem de tot el projecte!

 

També ens podeu seguir a FacebookTwitterInstagram i YouTube!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat