Una repassada molt resumida a les primeres setmanes del projecte


15 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTerrassa, connecBlog | Temps de lectura: 1 minut

L'1 d'abril vam llançar la primera acció de dinamització amb el concurs #connecTRS, amb la col·laboració de deu comerços dels barris del Centre i Ca N'Aurell. El 22 d'abril llançàvem el primer sorteig, amb la gent de Cantapip, una jove empresa de Terrassa.

El 2 de maig vam publicar el primer article d'un col·laborador extern al connecBlog. I, ja en tenim cinc.

La setmana passada vam començar a donar d'alta els primers comerços associats a connecTerrassa (entrevistes a: Can Mallorquí; Montse Carnisseria; TEmàtic).

Avui hem confirmat els cinc primers comerços, els propers dies n'hi haurà més.

Aquesta setmana hem publicat el segon butlletí dirigit als usuaris inscrits (de moment amb continguts informatius, més endavant també hi haurà promocions, ofertes, concursos i sortejos, entre altres coses).

Demà o la setmana que ve llançarem la connecAgenda, l'agenda del comerç de proximitat de Terrassa.

I, ben aviat llançarem un pack de sortejos personalitzats per a cadascun dels comerços associats.

Ens trobem de ple en el procés de posada en marxa de connecTerrassa. El període maig-agost és previ al llançament oficial. Busquem 20-30 comerços/professionals per aquest període, amb una promoció de llançament molt molt atractiva.

Els primers comerços que ens facin confiança durant aquest període de pre-llançament tindran un tracte prioritari, sempre. La seva presència és imprescindible per anar donant forma al projecte (encara falten dues de les potes més importants, les webs dels comerços i el portal de promocions, tot integrat dins de connecTerrassa), per això els estarem eternament agraïts.

Seguim...

Reviews

Anna (no verificat)

Enhorabona per la idea i pel projecte. Ja teniu una seguidora més.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat