Tres coses que cal saber dels sortejos de connecTerrassa


18 de setembre de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: sortejos | Temps de lectura: 2 minuts

Avui, a les 10:00h s'ha acabat el termini per presentar-se als sortejos de connecTerrassa del mes de setembre. I, hi ha tres coses que m'agradaria comentar:

1) Per una banda, ja podem avançar que a partir d'octubre celebrarem els sortejos un cop al mes, tots el mateix dia i estaran actius dues setmanes. Esporàdicament, farem algun sorteig en altres moments, però la norma general serà aquesta i el dia de publicació serà el primer dimecres de cada mes.

2) Els sortejos que publiquem a connecTerrassa sempre tenen un requisit mínim: omplir el formulari (nom, cognoms, correu electrònic i barri). I, poden tenir requisits addicionals. En aquest cas són els propis comerços/professionals organitzadors qui els determinen i els responsables de comprovar que es compleixen. Un cop comprovat que es compleixen tots els requisits, el comerç/professional es posa en contacte via mail amb el guanyador i li dóna un temps reaonable per a respondre. Si no respon, passa a contactar amb el següent de la llista. Fins a tenir el nom del guanyador. És en aquest moment que, connecTerrassa publicarà el nom dels guanyadors tant amb una entrada al blog com a cadascuna de les pàgines dels sortejos.

3) I, en tercer lloc, m'agradaria recordar com escollim als guanyadors. Actualment estem utilitzant la web sortea2.com. Escollim els 5 primers candidats a guanyar el premi (que aquesta web ens dóna aleatòriament, un cop hi hem entrat tots els noms dels participants). I, per ordre cronològic, comprovem si han complert els requisits i contactem via correu electrònic amb ells. Si el primer no respon dins del termini que li donguem per a la resposta, passarem al segon i així successivament fins a tenir el nom del guanyador/a, que donarem a conèixer a través de connecterrassa.cat.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat