Segmentar per interessos i potenciar els continguts


28 de gener de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte | Temps de lectura: 1 minut

Aquests podrien ser dos dels principals objectius que ens hem proposat per aquest any 2016. El 2015 ha estat l’any del llançament de connecTerrassa i aquest que acabem de començar ha de ser el de la consolidació. Actualment som uns 60 comerços, bars/restaurants i professionals dins de la Comunitat. I, tenim per objectiu a curt termini arribar als 80-100.
 
Estem treballant de ple en dos àmbits:
 
 

1) Volem crear Canals temàtics i territorials dins de connecTerrassa, cosa que ens permetrà crear mini connecs centrats en àrees d’interès que, lligat als interessos de la gent, ens permetrà oferir continguts més adequats al què cadascú vol rebre. Sobretot, pensant en la forma d’accedir a la web i en els butlletins que enviem setmanalment i/o mensualment.

2) I, l’altra gran objectiu és ampliar i millorar els continguts de la secció notícies. Volem cobrir tots els actes ‘de ciutat’ referents al consum i comerç i als professionals, a més d’ampliar-ho a l’oci. I, ho volem fer de la forma més atractiva i útil possible. És per això que qualsevol informació que ens pogueu fer arribar, ens serà de molta utilitat (hola@connecterrassa.cat).

Seguim...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat