Quina informació reben els comerços associats a connecTerrassa?


29 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTRS, butlletí, comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 3 minuts

Entre els objectius i la forma de treballar que tenim a connecTerrassa, hi ha el contacte directe, constant i transparent amb els comerços associats al projecte. Tenint en compte que estem en un procés previ al llançament oficial (previst pel setembre), creiem interessant difondre de forma pública, i provisionalment, els continguts dels butlletins que enviem als comerços de connecTerrassa, ni que sigui parcialment. Aquí teniu el primer que hem enviat. Anirà canviant de format i de continguts, segons les necessitats dels comerços i l'eficàcia que hi anem veient entre tots.

Bon dia!

La notícia més important d’aquesta setmana del projecte connecTerrassa és que en només un parell o tres de setmanes ja hem arribat a la meitat de comerços que tenim previst aconseguir entre maig i agost, el què n’hem anomenat període de pre-llançament, tal i com ja sabeu. 15 sobre els 30 que tenim d’objectiu.

Estem treballant perquè els propers dies ja apareguin, com a mínim, els vostres logos de forma destacable a www.connecterrassa.cat. Paral·lelament, estem ideant i preparant els sortejos personalitzats (el format que tindran a la web, la publicitat que en farem,...). És per això que, els que volgueu participar-hi, comenceu a pensar 1) A quina necessitat o quin missatge voleu donar, 2) quin premi sortegeu, i, 3) (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...). Passaré personalment i comentem ‘en persona’ els sortejos un per un, ok? Treballem amb la previsió de començar els sortejos el 16 de juny, però hem de tenir tota la informació abans. Un altre fet a destacar és que (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...).

Quant a l’Agenda, que vam fer pública la setmana passada, dir-vos que ja funciona al 100%, que millorarem el disseny —de moment és molt simple— i que recomanem que ens envieu clicant al botó taronja, on queden marcades les informacions que necessitem. Com més àgil ho fem tot, més i millors resultats obtindrem. Respecte a la promocions, alguns de vosaltres ja ens heu demanat de publicar-ne. (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...).

I, respecte al blog, tinc pendent fer les entrevistes a quatre de vosaltres, serà avui o els propers dies, (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...).

INDICADORS

WEB: Des de l’1 d’abril fins al 28 de maig, (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...) usuaris únics i (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...) pàgines vistes. Quant a continguts que han tingut més interès, a part dels ‘qui som’, ‘què fem’, i les pàgines d’entrada, el què aporta més visites per ara són els continguts propis com les entrevistes i els articles d’opinió del blog. I, dos fets molt importants a destacar: l’origen de les visites, en un percentatge molt alt, són les xarxes socials. I, els dispositius des d’on s’entra a connecTerrassa, en percentatges altíssims, són mòbils i ‘tablets’. D’aquí la importància d’estar a les xarxes i d’adaptar les webs als formats multipantalla.

XARXES SOCIALS: Instagram 686 seguidors;  Facebook 242 seguidors; Twitter 740 seguidors. (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...)

BUTLLETÍ SETMANAL CONSUMIDORS: Actualment, estem pels (...CONTINGUT INTERN PRIVAT...).

COM MILLORAR

(...CONTINGUT INTERN PRIVAT...)

-- 

Si ets un comerç / professional de Terrassa, registra't aquí, i et vindrem a explicar el projecte connecTerrassa.

Si ets un usuari / consumidor, registra't aquí, i estaràs informat al moment de tota la informació, opinió, serveis i promocions que oferim a connecTerrassa.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat