Quin tipus d’in(f)ormació oferim des de connecTerrassa?


1 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecBlog, informació, formació | Temps de lectura: 2 minuts

El projecte de connecTerrassa té cinc grans àmbits d’actuació, tal i com podem veure en la imatge que adjuntem:

1) Donar visibilitat als comerços de proximitat, amb microsites pels associats i una agenda pública;

2) Oferir una paltaforma de promocions (cupons, ofertes,...) i, en certa mesura, de publicitat;

3) Fomentar la dinamització OnOffLine dels nostres comerços, interactuant a la xarxa i organitzant activitats conjuntament amb els usuaris, buscant donar resposta a les necessitats concretes dels comerços;

4) Oferir informació i formació sobre tendències en comerç i sobre els nous hàbits de consum, que canvien a marxes forçades; i,

5) Aquesta aventura no la volem fer sols, per això estem arribant a acords amb professionals de Terrassa que van engreixant la nostra llista de col·laboradors —ben aviat els veureu en aquest blog— i ‘partners’ que ofereixen els seus serveis als comerços de connecTerrassa amb millors condicions i preus. Dit això, m’agradaria fer esment al punt 4, in(f)ormació. Podem distribuir els continguts d’aquest àmbit en tres apartats.

Per una banda, tenim el connecBlog, públic i gratuït, obert a tothom, on trobarem continguts propis de connecTerrassa, articles de diversos professionals de la ciutat on tocaran temes molt diversos que puguin interessar als ciutadants, com a consumidors, i reculls setmanals de notícies sobre consum i comerç gràcies a un acord de col·laboració que hem arribat amb un mitjà de comunicació de Terrassa.

Per altra banda, dins d’in(f)ormació tenim dos butlletins (newsletters). Un dirigit als usuaris consumidors de Terrassa (#consumTRS) i un altre dirigit als comerços i professionals de la ciutat (#comerçTRS).

El butlletí #consumTRS serà setmanal —segurament l’enviarem els dijous, ho estem estudiant— i hi podreu trobar les millors promocions, ofertes, descomptes, concursos, sortejos,... dels comerços de connecTerrassa, a més d’un recull amb els millors continguts que haguem publicat al blog (opinió i notícies).

I, finalment, al butlletí #comerçTRS —que serà quinzenal o mensual— i que anirà dirigit als comerços associats a connecTerrassa, informarem sobre tendències en consum i comerç, explicarem casos pràctics d’èxit, a ser possible de la nsotra ciutat, i oferirem petites píndoles formatives.

En resum, el connecBlog és públic i obert a tothom, el butlletí #consumTRS és gratuït però cal inscriure-s’hi i el butlletí #comerçTRS és un servei exclusiu per als comerços associats a connecTerrassa.

A banda de tot això, recomanem seguir el compte de Twitter @connecterrassa, des d’on compartim molts continguts d’interès sobre consum i comerç.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat