Qui ha entrat a formar part de connecTerrassa el mes de maig?


31 de maig de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

Aquest mes hem ampliat la Comunitat connecTerrassa amb la incoproració de la Panaderia Iaia Lluïsa, que ja ha començat amb una promoció i un sorteig molt potents; Autocares y Microbuses Nocete, que comencen a preparar el Sant Joan amb una sortida molt interessant; la masia Casajoana de Rellinars, que s’estrena amb un sorteig onoffline amb implicació d’altres membres de connecTerrassa; l’Escola de Dansa del Ventre Mónica Maât, amb seu al local d’un membre històric de connecTerrassa, Esthetica Natural; la jove empresa Chuchelandia, que s’estrena amb un sorteig molt dolç pensat per Sant Joan; TROS Restaurant, una important aposta gastronòmica pels productes de proximitat que ja ens ha mostrat les delícies de les verdures durant dos caps de setmana; Freedom Escola de dansa de Matadepera, que ja ens ha ensenyat la força dels seus casals d’estiu; i, l’últim que ha entrat és la Taverna La Font, que fa uns mesos ha canviat de propietaris i enceta una nova etapa plena d’idees gastronòmiques.

  • Panaderia Iaia Lluïsa (Rambla de Sant Nebridi, 45). Iaia Lluïsa és una pastisseria situada a la Rambla de Sant Nebridi, 45. Amb un any de vida ja ha esdevingut un punt de trobada important a la zona. Es troba a pocs metres del parc de Vallparadís, situació privilegiada per a fer un passeig de cap de setmana i anar-hi a fer un vermut, una cervesa o picar alguna cosa de menjar. En definitiva, una pastisseria, cafeteria i bar on trobar-se d'allò més bé en qualsevol moment de la setmana.

  • Autocares y Microbuses Nocete (carrer de Conca, 22. Terrassa). Francisco Nocete, des que tenia 21 anys, va treballar en el transport de viatgers, però va ser l'any 1992 quan, va decidir crear la seva pròpia empresa, que després de molts anys de treball i d'esforç, és avui una empresa bolcada i dedicada al servei del transport. Autocares y Microbuses Nocete és una empresa especialitzada en el transport discrecional i escolar de viatgers i disposa d'una plantilla eficient i professional i d'una flota pròpia composada de moderns microbusos d'entre 9 a 40 places, equipats amb els sistemes de seguretat i de comfort més avançats. També disposa d'una xarxa de col·laboradors que els permet abordar totes les necessitats dels clients.

  • Masia Casajoana (Rellinars). Datada de l’any 1358, ubicada en un paratge excepcional, envoltada de natura, enmig de Parcs Naturals. Durant els segles XVIII i XIX la Masia de Casajoana, com totes les del massís, va dedicar moltes de les seves terres al conreu de la vinya. La fil•loxera va suposar la desaparició de les vinyes, però d’aquella època han quedat els marges de les feixes repartits per tota la finca i un destacat conjunt de barraques de pedra. El turisme rural està ubicat a la part del darrera, allà on es feinejava… el camp i els animals.

  • Escola de Dansa del Ventre Mónica Maât (carrer de la llibertat, 39. Terrassa). L'Escola de Dansa del Ventre Mónica Maât et permet aprendre a connectar amb el teu cos i amb la música a través d'una dansa ancestral: la Dansa del Ventre. Actualment, podeu fer classes de dansa del ventre amb Mónica Maât a Esthetica Natural (carrer de la Llibertat, 39) i al carrer de l'autonomia, 56-58.

  • Chuchelandia Terrassa (carrer d'Àlaba, 50 Terrassa). Chuchelandia Terrassa és una petita empresa dedicada a la creació de pastissos i altres productes com brotxetes fets amb gominoles.Els seus treballadors són persones amb alguna discapacitat. El somriure és la seva millor tarjeta de presentació.

  • TROS Restaurant (carrer Transversal, 39 Terrassa). Cuina de mercat amb producte fresc de proximitat.

  • Freedom Escola de Dansa (carrer d'Ignaci Iglesias s/n. Matadepera). Zumba - Pilates - Funky - Hip Hop - Iniciació a la Dansa - Tabata - Dansa Contemporànea.

  • Taverna La Font (carrer Sant Francesc, 2. Terrassa). Cafeteria, entrepans, tapes, braseria.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat