Qui ha entrat a formar part de connecTerrassa el mes de juny?


8 de juliol de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTerrassa, el projecte | Temps de lectura: 3 minuts

Aquest mes hem ampliat la Comunitat connecTerrassa amb la incoproració de Mimei —Educació positiva, massatge infantil i joc— (ben aviat en tindrem notícies), Espai Sacra, L'Alfàbrega (primera botiga de Vacarisses que entra a connecTerrassa) i Espai Nü. I, hem creat dues pàgines web que teníem pendents de fer: Anna Torres Podologia i posturologia i The Laundry Bar. Podeu participar al Sorteig d'un dinar vegà/vegetarià per a dues persones [The Laundry Bar].

Espai Sacra és una associació sense afany de lucre que va néixer fa uns 5 anys, quan un grup de professors i terapeutes van decidir transmetre els seus coneixements de manera pràctica, de forma setmanal amb classes o bè mitjançant tallers, a més de diferents teràpies alternatives. Tot sense perdre el seu principal objectiu d'arribar als col·lectius en risc d'exlusió socio-laboral, per ajudar a canviar la seva situació des de l'interior de cadascú, acompanyant l'apoderament de les persones. A l'any 2015 es va posar en marxa el PROGRAMA ANUAL d'INCLUSIÓ SOCIAL, amb uns resultats extraordinaris.

Podeu participar al Sorteig d'una sessió de TERÀPIA PHYSIS [Espai Sacra].

L’Alfàbrega és una petita empresa familiar dedicada a la venda al detall de fruita i verdura de primera qualitat. Garanteixen productes sempre frescos ja que proveeixen la botiga diàriament, sigui del mercat o de l'hort de Masia La Frasera (Vacarisses). A part de la fruita i verdura també ofereixen altres productes: formatges artesanals de La Frasera de Vacarisses, varietat de productes ecològics, deshidratats, bacallà, sushi i altres. Situada al centre urbà de Vacarisses, a prop de la resta de comerços del poble i s'hi pot arribar a peu o en cotxe.

Podeu participar al Sorteig d'un val descompte de 5 euros [L'Alfàbrega].

Espai Nü (www.espainu.com) t'acompanya al camí cap a la salut i el creixement personal a través d'teràpies individuals, o bé mitjançant tallers en grup i activitats setmanals. Nu, en català, vol dir manca de vestit, deixant veure l'essència del que som per a poder connectar amb el nostre interior. Nü, en xinès, vol dir dona, com a representació de l'energia yin, caracteritzada per ser interioritzada i intrínseca, que ens permet la virtut de rebre, la percepció, la consciència i la nutrició. Nu, en holandès, significa ara, per viure plenament ho hem de fer en el present, curant la ferides del passat i deixant que el futur arribi per si mateix. A Espai Nü trobaràs una teràpia integral a través de les teràpies naturals, l'acupuntura i la relació d'ajuda.

AGENDA | ds. 30 i dg. 31 de juliol | Taller 'Conviure des de l'amor (sexualitat i comunicació en parella)' [Espai Nü].

PROMOCIÓ | Inscripció de dues parelles al preu d'una al taller 'Conviure des de l'amor (sexualitat i comunicació en parella)' [Espai Nü].

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat