Qui ha entrat a formar part de connecTerrassa el mes de juliol?


4 de agost de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTerrassa, el projecte | Temps de lectura: 1 minut

Aquest mes de juliol ha entrat a formar part de connecTerrassa Espai Nü. Situat al carrer Ample, 68, en ple barri de Sant Pere, i regentat per la Tània Moreno, Espai Nü (www.espainu.com) ofereix serveis com: relació d'adjuda, acupuntura, naturopatia i tallers i classes, entre altres. Els primers dies d'entrar a connecTerrassa ja vam informar de la xerrada que van organitzar sota el títol "En terres alienes", on van comptar amb testimonis que han estat a Grècia convivint com a voluntàries amb els i les refugiades de Síria i altres païssos en guerra. Hi van explicar la situació real i com es va dur a terme el projecte Woman Place, destinat a dones embarassades i amb fills lactants. Va ser un èxit de participació.

I, juntament amb Espai Nü, ja podem anunciar l'entrada de la Veterinària Candyvet, situada a Les Fonts, de la qual en tindrem notícies ben aviat. Candyvet, tal i com va passar amb Espai Nü, també ha organitzat una xerrada aquest mes de juliol que ha estat tot un èxit de participació.

Sumem Candyvet a la botiga especialitzada en alimentació per a gossos i gats Terranovacnc88, que ja fa uns mesos que forma part de connecTerrassa, i ja comencem a pensar en la creació del que serà el futur Canal Mascotes de connecTerrassa (ja hem començat a utilitzar l'etiqueta #mascotesTRS a les xarxes socials). Per a donar forma a aquest nou canal temàtic necessitem engegar amb més comerços i/o professionals relacionats en aquest sector. N'anirem informant.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat