Qui ha entrat a formar part de connecTerrassa el mes de juliol?


Aquest mes de juliol ha entrat a formar part de connecTerrassa Espai Nü. Situat al carrer Ample, 68, en ple barri de Sant Pere, i regentat per la Tània Moreno, Espai Nü (www.espainu.com) ofereix serveis com: relació d'adjuda, acupuntura, naturopatia i tallers i classes, entre altres. Els primers dies d'entrar a connecTerrassa ja vam informar de la xerrada que van organitzar sota el títol "En terres alienes", on van comptar amb testimonis que han estat a Grècia convivint com a voluntàries amb els i les refugiades de Síria i altres païssos en guerra. Hi van explicar la situació real i com es va dur a terme el projecte Woman Place, destinat a dones embarassades i amb fills lactants. Va ser un èxit de participació.

I, juntament amb Espai Nü, ja podem anunciar l'entrada de la Veterinària Candyvet, situada a Les Fonts, de la qual en tindrem notícies ben aviat. Candyvet, tal i com va passar amb Espai Nü, també ha organitzat una xerrada aquest mes de juliol que ha estat tot un èxit de participació.

Sumem Candyvet a la botiga especialitzada en alimentació per a gossos i gats Terranovacnc88, que ja fa uns mesos que forma part de connecTerrassa, i ja comencem a pensar en la creació del que serà el futur Canal Mascotes de connecTerrassa (ja hem començat a utilitzar l'etiqueta #mascotesTRS a les xarxes socials). Per a donar forma a aquest nou canal temàtic necessitem engegar amb més comerços i/o professionals relacionats en aquest sector. N'anirem informant.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa

Informació de l'autor

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Registra't i estigues informat!

Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

 

Ets un usuari?
Registra't aquí.

 

Ets un comerç?
Registra't aquí.

Objectiu de ConnecTerrassa

connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.