Per què rebo els butlletins de connecTerrassa?

Algunes vegades ens arriba la pregunta: "Per què rebo els butlletins de connecTerrassa?". En la forma de fer de connecTerrassa és bàsic i fonamental la transparència, per tant, aquí va la resposta:

Actualment (actualitzat a juny 2019), la base de dades de connecTerrassa està formada per més de 9.500 correus electrònics, dades de persones a qui informem a través dels nostres butlletins. La base de dades està legalitzada segons la LOPD, el RGPD i normativa complementària.

Les formes d'entrar a formar part d'aquesta base de dades són dues:

  1. Tothom qui ho vol pot apuntar-se a través del formulari de registre que tenim a la web i a la pàgina de Facebook. En el moment de registrar-vos, podeu escollir canals temàtics i canals territorials segons els vostres interessos.
  2. Per altra banda, tothom qui participa als sortejos de connecTerrassa (ja siguin online, a través de la web, o offline, omplint butlletes en format paper), passa a formar part de forma automàtica de la base de dades. En ambdós casos, la persona que participa accepta de forma expressa entrar a formar part de la base de dades.

Cada vegada que es rep un butlletí, la persona que el rep pot modificar les seves preferències (temàtiques i territorials) o anul·lar la subscripció amb un simple clic.

Així mateix, l'objectiu de connecTerrassa no és utilitzar els butlletins per omplir de publicitat als destinataris, per això treballem molt els continguts (notícies, entrevistes, agenda, sortejos...) per tal que siguin del màxim interès, sense oblidar que el nostre objectiu principal és connectar a les empreses de la Comunitat connecTerrassa amb els usuaris de Terrassa i àrea d'influència (Matadepera, Vacarisses, Ullastrell...).

Els butlletins de connecTerrassa informen de temes de cultura i oci i altres d'interès general per a la ciutat, mesclats amb els continguts que generen les empreses de la Comunitat connecTerrassa.

--

Dubtes, comentaris... hola@connecterrassa.cat.

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat