Què aconseguirà el guanyador de la panera del Concurs #connecTRS?


7 de abril de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: concurs, premi | Temps de lectura: 1 minut

Com hem anat dient, per aconseguir les promocions, ofertes i descomptes que ofereixen els deu comerços participants només cal presentar la butlleta del concurs, que podeu aconseguir demanant-la en qualsevol d'aquests establiments. Així, tal qual, ofertes per a tothom!!

Però, si a més voleu guanyar la panera amb productes de totes les botigues i bars participants (valorada en 350€), cal que ompliu un mínim de 5 dels 10 segells que té la butlleta i en publiqueu les fotos (com aquestes) a Instagram, Facebook o Twitter posant l'etiqueta #connecTRS. Entre tots els que ompliu la butlleta, sortejarem la panera el dia 16.

I, què podeu guanyar? No està gens malament! Sopars i dinars per a dues persones, packs de carn de La Cerdanya, packs de productes ecològics, packs de tes, una ensaïmada de Menorca per 8 persones, productes de cosmètica, jocs per a nens, etc... Tot, tot, tot, per a la persona que hagi omplert la butlleta i surti escollida al sorteig!

Ho trobareu tot indicat a la imatge que acompanya aquest apunt del blog i a l'apartat de la web de connecTerrassa dedicat al concurs. En aquest apartat hi trobareu tots els comerços participants situats al mapa, les promocions i descomptes que fan durant 15 dies, els premis de la panera i resposta a tots els dubtes que pugueu tenir sobre el funcionament del concurs. Per qualsevol cosa que necessiteu saber, no dubteu a deixar-nos un comentari al blog o enviar-nos un mail a hola@connecterrassa.cat.

Participeu! ConnecTeu amb la SORT;-)

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat