A partir d'ara, butlletins setmanals amb més valor afegit


23 de gener de 2017 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte | Temps de lectura: 1 minut

Aquesta setmana farem un pas més amb els butlletins que enviem —actualment, a 5.500 terrassencs/ques (encara no estàs registrat/da? Fes-ho ara!)—.

Els dotarem de valor afegit. Tots sabem que rebre molts mails i de poca qualitat és nociu per a la salut de les nostres safates d’entrada;-) I, a connecTerrassa, això ho tenim molt clar.

Per això, 1) tendim a segmentar els continguts segons els vostres interessos, per a fer-vos arribar només la informació que us interessa i 2) volem dotar de millor contingut els butlletins (que, per cert, ja cuidem molt!).

Per a donar més valor als mails que enviem els dimecres (Canal criatures) i els dijous (general), a partir d’ara els reculls amb les propostes de la setmana (exemple criatures; exemple cultura i oci) només es podran llegir dins dels mails, no a la web de connecTerrassa. És a dir, que per a consultar les propostes destacades de la setmana, caldrà estar registrat, rebre els butlletins setmanals i obrir-los.

Aquest canvi no afectarà en res als continguts que generen els comerços i professionals que formen part de la Comunitat connecTerrassa, ja que els seus continguts sempre estaran als butlletins, a la web, a les xarxes socials i als mòbils. Els reculls a què ens refereim, són propostes d'interès general, com poden ser fires, programació de teatre, cinema, música, esports...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat