Novetats a connecTerrassa: els Sortejos Qconnec!


18 de agost de 2015 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTerrassa, sortejos | Temps de lectura: 2 minuts

Què seria del setembre sense novetats? Doncs, això, a connecTerrassa n'anirem llançant els propers dies i setmanes. Comencem amb una nova modalitat de sortejos, els Sortejos Qconnec. Podeu veure el primer aquí. I, excepcionalment, ja hi podeu participar des d'ara mateix. La resta de sortejos els llançarem el 2 de setembre, com sempre, el primer dimecres de mes, i estan actius durant 15 dies.

Els Sortejos Qconnec són una modalitat evolucionada dels sortejos online, amb la diferència que per a poder participar al sorteig, és a dir, a guanyar el premi, cal que respongueu a 4 preguntes, que tenen 4 possibles respostes en cadascuna. Seguim el mateix estil del conegut Trivial, però amb només 4 preguntes. Un cop heu emplenat el formulari amb les dades i respostes les preguntes, cliqueu a participar i, passats els 15 dies de durada dels sortejos, us farem arribar les respostes correctes i, entre tots els que hagueu encertat les 4 respostes correctes o, en cas que ningú les encerti, entre els que n'encerteu més, farem el sorteig.

Per què incloem les preguntes als sortejos? Per dues raons, bàsicament. Per una banda, el joc fa més agradable la participació. I, per l'altra, pensant ens els comerços i professionals de connecTerrassa, l'ús de les preguntes aconsegueix difondre amb més i millor qualitat els seus serveis i productes.

Per què "Qconnec"? Per què fa al nom, dubtàvem entre utilitzar les paraules Trivial i/o Quiz. Trivial feia massa referència a un joc concret i a moltes més preguntes. Finalment, ens hem decantat per un joc de paraules que, gràficament, ens permet utilitzar la llengua catalana (Què conec?) sense oblidar la paraula amb la que més es pot identificar aquesta modalitat, quiz (quiz connec).

El resultat?

Sorteig Qconnec de [nom del comerç/professional organitzador]: participa, encerta i guanya [descripció del premi].

Actualment, a connecTerrassa podeu trobar:

  • Sortejos online (amb participació a través de la web).
  • Sortejos online, modalitat Qconnec (amb participació a través de la web, amb preguntes).
  • Sortejos OnOffLine (amb participació a través de la web o a través de les butlletes que us entregaran els comerços/professionals).
  • Sortejos offline (amb participació exclusiva dins dels comerços, amb butlletes).

Seguim...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat