Nova secció a connecTerrassa: els sortejos


9 de juny de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: sortejos, dinamització, connecTRS | Temps de lectura: 1 minut

Organitzar sortejos personalitzats, segons les necessitats dels comerços que formen part de connecTerrassa. Amb aquest objectiu, llançarem aquest dimecres que ve una nova secció dins la nostra web. Seguint un format molt intuïtiu i fàcil d'usar, els comerços i professionals de connecTerrassa podran organitzar sortejos on els usuaris podran participar-hi de forma molt senzilla i guanyar importants premis. Sortirem aquest dimeres amb quatre sortejos de cop, que mantindrem en obert 15 dies, i donarem a conèixer el guanyador/a durant les hores o dies següents al seu tancament. En els sortejos sempre caldrà indicar com a mínim el nom i el mail del concursant i, si el comerç que l'organitza vol posar algun altre requisit, segons les seves necessitats i objectius, també caldrà complir-lo (per exemple: fer un m'agrada a la seva pàgina de Facebook, fer una compra mínima,...). En cada cas, caldrà llegir l'apartat 'condicions'. Des de connecTerrassa, validarem els continguts que publiquin els comerços, per seguir una línia editorial de qualitat, i en farem la màxima difusió OnOffLine.

Si ets un comerç / professional de Terrassa, registra't aquí, i et vindrem a explicar el projecte connecTerrassa.

Si ets un usuari / consumidor, registra't aquí, i estaràs informat al moment de tota la informació, opinió, serveis i promocions que oferim a connecTerrassa.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat