Montse G (Tot Portes): 'Estem dins d'un grup de distribuïdors a Catalunya anomenat RIALVI'


30 de juliol de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Tot Portes, llar i decoració, entrevista, connecTerrassa | Temps de lectura: 5 minuts

El 29è comerç que ha entrat a formar part de connecTerrassa és TOT PORTES (Ctra. de Martorell, 111 Terrassa), distribuïdora de la marca Armaris Fènix [àlbum de fotos]. Armaris Fènix és una fàbrica d’armaris i mobles fets a mida. N’hem parlat amb la Montse Gil, la seva gerent.

Marc R. (connecTerrassa).- Montse, situa’ns. Què és Tot Portes i quina relació té amb Armaris Fènix.

Montse G. (Tot Portes).- Tot Portes és una botiga que dóna suport a Armaris Fènix, ja que som fabricants i venedors alhora. Armaris Fènix esta inclòs dins d'un grup de distribuïdors a Catalunya anomenat RIALVI.

Marc R.- Quin tipus de productes podem trobar a Tot Portes? I, quant a serveis associats, què oferiu? Treballeu amb altres professionals del sector com arquitectes, dissenyadors, decoradors,...?

Montse G.- Al Grup RIALVI vam començar el nostre camí professional ja fa més de 18 anys. Som distribuïdors i fabricants a Catalunya, pioners en la creació de conceptes de disseny i fabricants i muntadors d’armaris a mida i de portes lacades.

Treballem amb tot tipus de melamines i vidres laminats i disposem de tot els perfils per a poder armaris segons les necessitats de cada client.

Al llarg d'aquests anys hem realitzat diversos projectes en habitatges, obres noves, locals, xalets,…així com reformes i obres per a obertures de locals comercials.

Marc R.- La personalització dels productes, en general, podríem dir que és una de les tendències actuals en diversos camps comercials. En el vostre àmbit —el moble fet a mida— heu notat algun tipus de ressorgiment en la seva demanda? Com us han afectat els nous hàbits de consum provocats per la crisi econòmica i l’àuge de les noves tecnologies, entre altres factors? Heu notat canvis els darrers deu anys?

Montse G.- Hem notat que s'està sol·licitant molt el producte lacat, fa anys era molt car i no hi podia accedir tothom, actualment ha baixat molt el preu i l'acabat és espectacular. A veure, la crisis ens ha afectat a tots, però intentem resistir fent alguna promoció o oferta puntual sense abaratir el cost dels materials utilitzats.

Marc R.- El vostre espai de venda és la botiga física. Com valores la ubicació a la Ctra. de Martorell (pros i contres).

Montse G.- La ubicació és bona. Constantment passen vehicles per davant de la botiga i dues línies de bus (la 3 i la 5) que paren justament al davant del nostre local. Estem a l'entrada de Terrassa i tenim a tocar els edificis de Foment i l'INEM, molt útil per a indicar on estem. Com a fet negatiu, diria que estem una mica apartats del centre, si es ve caminant (uns deu minuts).

Marc R.- Respecte als clients, com definiries el teu client tipus? I, quant a l’origen d’aquests, és molt divers? La majoria són de Terrassa i poblacions del voltant?

Montse G.- Mira, tenim clients de tot tipus. Normalment, la gent que entra a la botiga té bastant clar el que vol i, si no, intentem assessorar i ajudar en qualsevol dubte que puguin tenir. En general, l'origen dels nostres clients és de Terrassa, Barcelona i rodalies.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, m’agradaria que ens recomanessis dues coses: 1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç/bar-restaurant/professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Montse G.- Doncs, us recomano armaris.es que es dediquen al mateix que nosaltres i a qui els fabriquem els armaris. I, quant a la segona aprt de la pregunta, recomano el bar Cal Segarra, que trobareu al Carrer Edison, 2, on fan uns entrepans molt bons!

--

NOTA: Ets un comerç, bar, restaurant, professional,... i estàs interessat en formar part de connecTerrassa? Registra't aquí i et vindrem a presentar el projecte.

--

ENTREVISTES ANTERIORS

- Maite (Obbal): “No fem cal·ligrafia, fem exercicis de reeducació del traç que és ben diferent”.

- Roser R. (Styl Mobles): ‘El carrer de la Palla té un carisma i un ‘ganxo’ especial’.

- Txell Fuentes (Domo Informàtica): ‘Estem especialitzats en xarxes i serveis Wifi.

- Albert F. (4 unces): ‘Volem ser una botigueta de barri, amb un tracte molt personalitzat, proper i amb productes de qualitat'.

- Iván Sánchez (Espai del Descans): 'La nostra família porta més de 30 anys al sector del moble i el descans'.

- Joan Gamisans: ‘El porc de ral dAvinyó és una raça molt preuada, de molta qualitat i molt tendre.

- Gemma (Montse Carnisseria): 'Agraden molt els nostres pastissets de carn'.

- Joaquim Colomer (Colomer Ventalló Advocats): 'Si és per una bona causa, anem on el client ens demana'.

- Yolanda Alfaro: 'El cap de setmana comença el divendres al matí'.

- El Tastet de la Cisqueta (Dani): A El Tastet de la Cisqueta hi trobareu 'qualitat, bon preu i molta amabilitat'.

- Alícia M. (Fabra Finques): ‘A la xarxa s'hi ha d'estar de forma implicada, s'han de cuidar els continguts i saber què es vol dir.

- Jordi (Sa illa): ‘Les ensaïmades de Menorca i els cafès amb coctelera són els nostres productes estrella.

- Eva (La Provença): 'Per mi sempre ha estat un al·licient treballar de cara al públic, és una font d'intercanvi d'idees que m'enriqueix com a persona'.

- Maurí Assessors: 'L'aparició de les taxes judicials ha dinamitat l'accés de molts ciutadans a la justícia'.

- Rosa (Ni un pèl de +): 'A l'home cada vegada li agrada més cuidar-se i busca llocs on li ofereixin un tracte personalitzat i especialitzat'.

- Cristina (El Confit): “Els productes que surtin de la botiga han de tenir un estil que els diferenciï de la resta.

- Parafarmàcia Nova: 'La gent valora els consells que donem. Intentem donar resposta a totes les necessitats i dubtes'.

- Bau House: “A part dels concerts, oferim sopars a bon preu i en un lloc especial, una casa modernista.

- Can Mallorquí: 'Oferim productes 100% ecològics i de producció pròpia'.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat