Més interactivitat al web de connecTerrassa


 • Des de fa uns dies hem incorporat al web de connecTerrassa un botó nou que apareix a totes les pàgines, a dalt a la dreta (si ho mireu des de l'ordinador) o a la part superior (si ho mireu des del mòbil). És el botó vermell que indica "Vull proposar un contingut".

  L'objectiu d'aquesta nova funció és fomentar la interactivitat del web i agilitzar la publicació de continguts per fer-lo cada vegada més útil.

  Aquesta funció està en fase beta, per tant anirà tenint alguns canvis les properes setmanes, encara.

  Un cop cliques al botó, apareix un formulari que et permet enviar informació detallada sobre dels diversos continguts que es poden publicar a connecTerrassa: agenda, notícies, articles d'opinió, promocions, sortejos...

  Qui pot utilitzar aquesta funció? Hem posat la funció en mode públic, per tant, tothom qui vulgui ens pot fer arribar informació per publicar.

  Amb tot, va molt dirigit als membres de la Comunitat connecTerrassa i a les entitats que van entrant poc a poc al projecte. Tot el què ens envien els membres de la Comunitat i les entitats passa un filtre de qualitat, es redacta seguint les normes internes i es publica.

  Tot i això, l'hem posat públic perquè si algú a títol individual o alguna entitat sense ànim de lucre organitza alguna activitat d'interès general, per exemple, ens pot passar la info i, un cop validada per la redacció de connecTerrassa, passaria a publicar-se.

  Puntualment, també publiquem activitats d'agenda, notícies... d'empreses de la ciutat, encara que no formin part de la Comunitat connecTerrassa. Sempre i quan tinguin un interès especial.

  En cas de dubte, podeu escriure a hola@connecterrassa.cat.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.