Més interactivitat al web de connecTerrassa


5 de agost de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte, connecTerrassa | Temps de lectura: 1 minut

Des de fa uns dies hem incorporat al web de connecTerrassa un botó nou que apareix a totes les pàgines, a dalt a la dreta (si ho mireu des de l'ordinador) o a la part superior (si ho mireu des del mòbil). És el botó vermell que indica "Vull proposar un contingut".

L'objectiu d'aquesta nova funció és fomentar la interactivitat del web i agilitzar la publicació de continguts per fer-lo cada vegada més útil.

Aquesta funció està en fase beta, per tant anirà tenint alguns canvis les properes setmanes, encara.

Un cop cliques al botó, apareix un formulari que et permet enviar informació detallada sobre dels diversos continguts que es poden publicar a connecTerrassa: agenda, notícies, articles d'opinió, promocions, sortejos...

Qui pot utilitzar aquesta funció? Hem posat la funció en mode públic, per tant, tothom qui vulgui ens pot fer arribar informació per publicar.

Amb tot, va molt dirigit als membres de la Comunitat connecTerrassa i a les entitats que van entrant poc a poc al projecte. Tot el què ens envien els membres de la Comunitat i les entitats passa un filtre de qualitat, es redacta seguint les normes internes i es publica.

Tot i això, l'hem posat públic perquè si algú a títol individual o alguna entitat sense ànim de lucre organitza alguna activitat d'interès general, per exemple, ens pot passar la info i, un cop validada per la redacció de connecTerrassa, passaria a publicar-se.

Puntualment, també publiquem activitats d'agenda, notícies... d'empreses de la ciutat, encara que no formin part de la Comunitat connecTerrassa. Sempre i quan tinguin un interès especial.

En cas de dubte, podeu escriure a hola@connecterrassa.cat.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat