La nostra primera compra col·lectiva, tot un èxit!

S'acosta Sant Jordi, però ja fa setmanes que hi estem treballant. Una de les iniciatives que hem tirat endavant ha estat la nostra primera compra col·lectiva i, veient com ha anat, ja avanço que no serà l'última;-) 

Ens vam posar d'acord amb un dels membres de connecTerrassa, FUPAR, i vam llançar de forma pública — tant dirigida als comerços i professionals de connecTerrassa com a tota la ciutadania de Terrassa— una compra col·lectiva de roses solidàries.

Ahir dilluns vam tancar el període de comandes i, després de comptabilitzar-les i posar-nos en contacte un per un amb tota la gent que s'hi ha mostrat interessada, ja podem dir que fem una compra de més de 140 roses!

Ara, tota la gent que s'hi ha mostrat interessada, podrà passar el mateix dia de Sant Jordi per la parada que Fupar té al Mercat de la Independència a recollir la/es rosa/es que ha demanat. Moltes gràcies per la bona acollida, seguirem apostant per aquest camí.

Per què hem tirat endavant aquesta iniciativa? Podríem dir que amb una compra col·lectiva com aquesta a través de membres de connecTerrassa complim amb una doble via que ens caracteritza: la col·laboració com a forma d'actuar amb eficàcia i eficiència i seguir la màxima que junts aconseguirem millors coses i a millor preu.

Seguim...

MÉS SANT JORDI 2015: Fins al dimecres 22 de d'abril a les 10:00h encara sou a temps de participar al Sorteig Especial Solidari Sant Jordi: Roses+Llibre+Dinar per a dues persones [Fupar + Món Solidari + La Trobada].

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat