Ja tenim guanyadors dels sortejos de connecTerrassa!


26 de juny de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: sortejos, dinamització | Temps de lectura: 2 minuts

Avui, a les 10h del matí, acabava el termini de quatre dels sortejos que tenim actius a connecTerrassa. N’hi ha quatre més que segueixen en actiu (Sa illa, El Confit, Món Solidari i Colomer Ventalló Advocats). Els afortunats han estat: Laura Meseguer s’emporta el pack de productes ecològics de Can Mallorquí; Virginia Castellón s’emporta el pack de productes càrnics de Montse Carnisseria; i, de nou (dos premis!!) la Laura Meseguer ha guanyat el 2x1 de menú tastets amb maridatge de Cresol Restaurant. Els propis comerços organitzadors es posaran en contacte amb els guanyadors per acordar la forma i data d'entrega dels premis. Per qualsevol dubte al respecte, podeu posar-vos en contacte amb connecTerrassa o directament amb els comerços. Pel què fa a La Provença, estem pendents de fer unes comprovacions del compliment dels requisits que es demanaven. Esperem donar el nom del guanyador/a demà al matí.

ACTUALITZACIÓ 27/06/2014: El sorteig d'una panera de cosmètics L'Occitane en Provence de la botiga La Provença l'ha guanyada la Laura Soriano. Felicitats!

NOTA: Actualment, els sortejos de connecTerrassa es fan mitjançant www.sortea2.com. Generem el llistat d’inscrits a la web de connecTerrassa per a cadascun dels sortejos, els posem a sortea2 i ens surt el llistat de candidats a guanyar aleatòriament. Posteriorment, comprovem que els ‘candidats’ a guanyar hagin complert els requisits que s’establien en cada sorteig (els requisits sempre són com a mínim inscriure’s al formulari i, en la majoria de casos, hi ha algun altre requisit que ha determinat el comerç que organitza el sorteig (ex: fer-se seguidor de la seva pàgina de Facebook)). Per això és molt important llegir atentament els 2 o 3 requisits/condicions que s’estableixen en cada sorteig (darrerament els hem marcat amb un color diferent per destacar-los). Estem treballant per generar automàticament, des de la pròpia web de connecTerrassa, els candidats i els guanyadors de cada sorteig. Mentre treballem en això, utilitzarem sortea2.com i comprovarem el compliment dels requisits/condicions, manualment.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat