Ja tenim els guanyadors dels SORTEJOS de setembre!

Sorteig d'un oli corporal rejovenitzant de Babilònia de la marca Alquimia [Esthetica Natural] >> Georgina de Solà. FELICITATS!

23 de setembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: sortejos, dinamització, Raffel Pagès Jacquard, Domo Informàtica, setembre, Club 3Generacions, La Provença, Sa illa, Tina Prat, Esthetica Natural, F Project, Tot Portes | Temps de lectura: 2 minuts

Els comerços i professionals de connecTerrassa han tornat de vacances plens d'energia i ganes de dinamitzar al personal. Hem començat el setembre amb vuit nous sortejos. No està gens malament, eh?! I, ben diversos, n'hi havia per a tots els gustos! Després de fer els sortejos, de comprovar que complien amb els requisits demanats i haver rebut les respostes dels guanyadors dins dels terminis que us indiquem als mails de notificació, ja podem dir que els afortuntats han estat:

Sorteig d’una posada a punt amb color + tallat + pentinat [Raffel Pagès Jacquard] >> Xènia Albà. FELICITATS!

Sorteig de 200 fulls de paper fotogràfic d’alta qualitat, 10*15cm [Domo Informàtica] >> Maria Rueda Mas. FELICITATS!

Sorteig d'un conjunt de penjoll, arracades i polsera fetes a mà a Terrassa [Club 3Generacions] >> Míriam Echávez. FELICITATS!

Sorteig de bossa + 2 necessers (home i dona) amb productes de L'Occitane en Provence [La Provença] >> Núria Pérez. FELICITATS!

Sorteig d'un esmorzar per a dues persones [Sa Illa] >> Joan Cortada. FELICITATS!

Sorteig d'un servei de tractament orgànic a valorar segons necessitats, tallar i pentinar [Tina Prat] >> Mireia Vert. FELICITATS!

Sorteig d'un oli corporal rejovenitzant de Babilònia de la marca Alquimia [Esthetica Natural] >> Georgina de Solà. FELICITATS!

Sorteig d'un servei complet d’anàlisi i implementació en xarxes socials per a comerços (valorat en 310 €) [F Project] >> Mercè Puigvert (en nom de Centre Mèdic Avinguda). FELICITATS!

I, això no és tot, encara teníem pendent dir el nom del guanyador del #concursTotPortes que vam organitzar amb Tot Portes (Ctra. Martorell, 111 Terrassa), on hi havia en joc una samarreta amb dibuix exclusiu fet per la dissenyadora terrassenca Ana Jiménez. Doncs, el gunanyador és... Sebastià Jo! FELICITATS!

Com sempre, acabem amb el nostre lema:

PARTICIPA! PREMI SEGUR!

I, és que amb els sortejos de connecTerrassa tothom hi guanya! I, això és així perquè en la majoria de sortejos, sinó tots, enviem un mail post-sorteig a tota la gent que ha participat amb cupons descompte, sorpreses, detalls dels organitzadors,... Estigueu atents!!

__________

Registra't com a usuari de connecTerrassa per estar al dia de novetats, informació, ofertes, promocions, sortejos,... i/o com a comerç/professional i t'informarem de tot el projecte!

També ens podeu seguir a Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat