Incorporem una gran NOVETAT per participar al concurs #connecTRS


9 de abril de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: connecTRS, concurs | Temps de lectura: 1 minut

Rectificar és de savis i, fer-ho a temps, recomanable! Això és el què hem pensat després de comentar l’evolució del I Concurs #connecTRS amb els comerços i amb alguns dels usuaris que han començat a participar-hi. Una marca encara molt nova —connecTerrassa— i haver de consumir a un mínim de 5 de 10 llocs concrets en només dues setmanes, han fet que el concurs, tot i tenir bones crítiques, hagi fet enrere a més d’un/a aquests primers dies. Però, no problem! Tenim la SOLUCIÓ;-)!!!!

A partir d’avui i fins el 15 d’abril —d’acord amb els comerços participants—, n’hi haurà prou en aconseguir UN ÚNIC SEGELL a la butlleta per a participar al SORTEIG final de la gran PANERA valorada en 350€. Això si, cal donar valor als usuaris que n’aconsegueixin més d’un o dos o tres,... fins a un màxim de deu. Solució: Cada segell equivaldrà a una butlleta per participar al sorteig. Per tant, a més segells, més possibilitats que us toqui la panera.

Per la resta, tot segueix igual. Podeu aconseguir la butlleta del concurs demanant-la en qualsevol dels deu establiments comercials que participen. En tots tindreu dret a la promoció/oferta/descompte que ofereixen fins el dia 15 d’abril (consulteu-les aquí). Un cop consumiu la promoció us segellaran la butlleta.

Si, a més feu LA FOTO de la butlleta, com hem anat mostrant aquests dies (s’ha de veure la butlleta i algun detall del comerç) i la publiqueu a Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #connecTRS, entrareu al sorteig de la panera final.

PARTICIPEU, PREMI SEGUR! SORT

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat