I, ara, llancem la #connecAgenda!


23 de maig de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

Tens un comerç, bar, restaurant,... o ets un professional de Terrassa i organitzes tallers, xerrades, presentacions de llibres, cursos, mostres,...? Aquesta és la teva agenda! Cada cop més els comerços de proximitat aposten per diversificar i ampliar els seus serveis, sempre pensant en les necessitats dels clients. Amb la idea d’oferir més i millor servei i poder fer ben visibles tots aquests actes complementaris dels negocis pròpiament dits (trobem botigues de menjar que organittzen tallers, bars que fan cates de cerveses o vins, professionals que organitzen mostres gratuïtes dels seus productes, establiments on es fan presentacions de llibres,...) hem creat la connecAgenda, on trobareu tots els esdeveniments que organitzin els comerços/professionals que formen part de connecTerrassa i, d’altres que ens feu arribar i puguin ser d’interès.

Com publicar els esdeveniments a la connecAgenda?

1) Si formes part de connecTerrassa, podràs publicar-los automàticament i tindràs la màxima difusió (web, blog, xarxes socials i butlletins).

2) Si no formes part de connecTerrassa, envia’ns la info a agenda@connecterrassa.cat i els anirem publicant.

La connecAgenda és un apartat que forma part de la secció de VISIBILITAT —juntament amb les ‘sites’ dels comerços que formen part de connecTerrassa— on oferim informació sobre els serveis complementaris que organitzen els comerços de Terrassa.

Funcionament.

Els continguts de la connecAgenda els pot publicar directament qualsevol dels comerços, bars, restaurants i/o professionals que estiguin dins de connecTerrassa, omplint un formulari molt simple i senzill d’utilitzar o enviant-nos-els via mail. Els continguts, per tal de seguir una línia editorial de qualitat i uns mínims de format uniforme, seran validats per connecTerrassa prèviament a la seva publciació definitiva. Els esdeveniments d’agenda dels membres de connecTerrassa tindran la màxima difusió via web, blog, xarxes socials i butlletins.

Així mateix, qualsevol persona, formi part o no de connecTerrassa, pot fer-nos arribar informació d’esdeveniments propis o d’altres comerços/professionals a l’adreça agenda@connecterrassa.cat i els publicarem des de connecTerrassa, segons disponibilitat. És recomanable adjuntar a la informació de l’esdeveniment, una imatge i el logo de l’empresa organitzadora, a més de les dades d’una persona de contacte.

Les categories de la connecAgenda són les següents (tot i que poden modificar-se o ampliar-se, segons necessitats): Llar i decoració; Moda i complements; Salut i bellesa; Alimentació; Artesania; Cultura; Formació; Criatures.

La info que demana el formulari és:

Nom activitat.

Organitzador.

Data i horari.

Adreça.

Descripció de l’activitat.

Preu.

Temes (marcar una o diverses de les temàtiques esmentades).

URL on es pot trobar més informació de l’esdeveniment.

Esperem connecTar de ple amb les necessitats del comerç de proximitat a Terrassa! Som-hi?!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat